ÇAYIROVA BELEDİYESİ 'TAM BANA GÖRE STANDI' AÇTI

İlçeler 16.11.2021 - 05:48, Güncelleme: 16.11.2021 - 06:11
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ 'TAM BANA GÖRE STANDI' AÇTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik olarak düzenlenen "Tam Bana Göre Festivali" bugün başlıyor.. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu festivalde gençler eğlenecek, belediyeler hizmetlerini anlatacak" dedi.. Özhaseki, festivalde AK Parti belediyelerinin faaliyetlerini sergileyeceğini, hizmetlerini anlatacağını dile getirdi. Festivalde müzik dinletileri ve konserlerin olacağını, genç sanatçıların sahne alacağını anlatan Özhaseki, ayrıca tiyatro, sinema ve e-spor etkinliklerinin de gerçekleştirileceğini aktardı. Festivalde belediyelerin de yöresel lezzetleri gençlere sunacağına işaret eden Özhaseki, şunları kaydetti: "Konferanslar, söyleşiler olacak. Bilim adamları sanat ve siyaset dünyasının ileri gelenleri çadırlarda söyleşilerde bulunacak. Grafiti sanatçıları olacak. TOGG aracıyla ilgili sunumlar olacak. THY'nin simülasyonu orada olacak. Sanal gerçeklik etkinlikleri olacak. Alanda 75 ayrı etkinlik planlanıyor. Burada her genç kendine göre bir etkinlik bulacak. Gençlerimize göre bir festival. 16 Kasım'da Sayın Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasıyla etkinlikler başlayacak. Pazar akşamına kadar her gün 12 saat boyunca dolu bir festival düzenliyoruz. Şu ana kadar Türkiye'de düzenlenen festivallerin en büyüğü diyebilirim. Burada gençliğin ne istediğini, hangi minvalde yürüdüğünü herkes görecek. Gençlikle ilgili kimse karamsar olmasın, kimse onlar adına ahkam kesmesin. Kimse, onları bu toplumdan kopmuş, değerlerinden uzaklaşmış insanlar gibi gösterme gayretinde olmasın diye gayret edeceğiz." ÇAYIROVA BELEDİYESİ DE STAND AÇTI Çayırova Belediyesi olarak "Tam Bana Göre Festivali"nde stand açtırtan Bünyamin Çiftçi gençlere yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; "Gençler; Gençliğinize yenilik katmak, eğlenceyi eğitimle taçlandırmak ve unutamayacağınız günler yaşamak için bu festival tam size göre! AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’mızın düzenlediği, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla yarın başlayacak ve 6 gün boyunca devam edecek #TamBanaGöre Festivali’ndeki standımıza sizleri bekliyoruz."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik olarak düzenlenen "Tam Bana Göre Festivali" bugün başlıyor..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu festivalde gençler eğlenecek, belediyeler hizmetlerini anlatacak" dedi..

Özhaseki, festivalde AK Parti belediyelerinin faaliyetlerini sergileyeceğini, hizmetlerini anlatacağını dile getirdi. Festivalde müzik dinletileri ve konserlerin olacağını, genç sanatçıların sahne alacağını anlatan Özhaseki, ayrıca tiyatro, sinema ve e-spor etkinliklerinin de gerçekleştirileceğini aktardı. Festivalde belediyelerin de yöresel lezzetleri gençlere sunacağına işaret eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"Konferanslar, söyleşiler olacak. Bilim adamları sanat ve siyaset dünyasının ileri gelenleri çadırlarda söyleşilerde bulunacak. Grafiti sanatçıları olacak. TOGG aracıyla ilgili sunumlar olacak. THY'nin simülasyonu orada olacak. Sanal gerçeklik etkinlikleri olacak. Alanda 75 ayrı etkinlik planlanıyor. Burada her genç kendine göre bir etkinlik bulacak. Gençlerimize göre bir festival. 16 Kasım'da Sayın Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasıyla etkinlikler başlayacak. Pazar akşamına kadar her gün 12 saat boyunca dolu bir festival düzenliyoruz. Şu ana kadar Türkiye'de düzenlenen festivallerin en büyüğü diyebilirim. Burada gençliğin ne istediğini, hangi minvalde yürüdüğünü herkes görecek. Gençlikle ilgili kimse karamsar olmasın, kimse onlar adına ahkam kesmesin. Kimse, onları bu toplumdan kopmuş, değerlerinden uzaklaşmış insanlar gibi gösterme gayretinde olmasın diye gayret edeceğiz."

ÇAYIROVA BELEDİYESİ DE STAND AÇTI

Çayırova Belediyesi olarak "Tam Bana Göre Festivali"nde stand açtırtan Bünyamin Çiftçi gençlere yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi;

"Gençler; Gençliğinize yenilik katmak, eğlenceyi eğitimle taçlandırmak ve unutamayacağınız günler yaşamak için bu festival tam size göre! AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’mızın düzenlediği, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla yarın başlayacak ve 6 gün boyunca devam edecek #TamBanaGöre Festivali’ndeki standımıza sizleri bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.