VALİ AKSOY’ ŞAMPİYONU AĞIRLADI

Röpotajlar 19.07.2019 - 17:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VALİ AKSOY’ ŞAMPİYONU AĞIRLADI

Kocaeli Valiliğince World Children’s Winners Game” Yüzme Kategorisinde Dünya Şampiyonu Olan Berat Eren Kahya’ya Teşekkür Belgesi Verildi.. LÖSEV tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen “World Children’s Winners Game” yüzme kategorisinde dünya şampiyonu olan Özel Nadide Ortaokulu öğrencisi Berat Eren Kahya, öğretmeni Burak Uzuner ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Özel Nadide Ortaokulu öğretmeni Burak Uzuner ve dünya şampiyonu Berat Eren Kahya’nın hazır bulunduğu ziyarette, Vali Aksoy'a çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Özel Nadide Ortaokulu öğretmeni Burak Uzuner, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hüseyin Aksoy ise dünya şampiyonu olan Berat Eren Kahya’yı tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Kocaeli Valiliğince World Children’s Winners Game” Yüzme Kategorisinde Dünya Şampiyonu Olan Berat Eren Kahya’ya Teşekkür Belgesi Verildi..
LÖSEV tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen “World Children’s Winners Game” yüzme kategorisinde dünya şampiyonu olan Özel Nadide Ortaokulu öğrencisi Berat Eren Kahya, öğretmeni Burak Uzuner ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.
Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Özel Nadide Ortaokulu öğretmeni Burak Uzuner ve dünya şampiyonu Berat Eren Kahya’nın hazır bulunduğu ziyarette, Vali Aksoy'a çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Özel Nadide Ortaokulu öğretmeni Burak Uzuner, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ise dünya şampiyonu olan Berat Eren Kahya’yı tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.