KADEM KOCAELİ'DE EĞİTİMLER ARA VERMEDİ

Güncel 26.01.2022 - 09:06, Güncelleme: 26.01.2022 - 09:06
 

KADEM KOCAELİ'DE EĞİTİMLER ARA VERMEDİ

KOCAELİ HABERİ
KADEM Kocaeli’nde Su ve Çevre Bilinci Eğitimi KADEM Kocaeli Temsilciliği ve İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile ‘’Su ve Çevre Bilinci’’ semineri gerçekleştirildi. İSU Eğitim ve Gelişim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir’in aktarımlarıyla gerçekleşen seminerde atık su arıtımı ve suyun dünyamız için önemine vurgu yapıldı. KADEM Kocaeli Üyelerine, su tasarrufuyla ilgili bilgiler verilerek, suyun insanlık için önemi vurgulandı. Son zamanlarda dünya genelinde su kaynaklarının giderek azalması ve kuraklığın artması konusuna dikkat çekilerek, bireylerin su tasarrufuna her zaman dikkat etmeleri gerektiği söylendi. Demir ’’Bilim adamları gelecekti suyun, en değerli madenlerden, elmastan bile daha değerli olacağını söylüyor” diyerek konunun önemini belirtti. Ayrıca atık su arıtımının çevreye faydalarına da değinen Demir, atık suların arıtılmadan doğaya salınmasının zararlarından da bahsetti. Ali Fazıl Demir Kocaeli’ndeki suların %99’unun arıtma işleminden geçtiğini ve dünya kalitesinde içme suyu sağlandığını vurgulayarak “Kocaeli’nde su musluktan içilir” dedi. Program sonrasında KADEM Kocaeli Temsilcilik Sekreteri Betül İkiz Ali Fazıl Demir ‘e verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederek çiçek taktim etti. Demir’de kendilerine ‘’Akça Koca ve Kocaeli’’ kitabını hediye etti. Katılımcılar seminerden memnuiyetle ayrıldı.
KOCAELİ HABERİ

KADEM Kocaeli’nde Su ve Çevre Bilinci Eğitimi

KADEM Kocaeli Temsilciliği ve İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile ‘’Su ve Çevre Bilinci’’ semineri gerçekleştirildi. İSU Eğitim ve Gelişim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir’in aktarımlarıyla gerçekleşen seminerde atık su arıtımı ve suyun dünyamız için önemine vurgu yapıldı.

KADEM Kocaeli Üyelerine, su tasarrufuyla ilgili bilgiler verilerek, suyun insanlık için önemi vurgulandı. Son zamanlarda dünya genelinde su kaynaklarının giderek azalması ve kuraklığın artması konusuna dikkat çekilerek, bireylerin su tasarrufuna her zaman dikkat etmeleri gerektiği söylendi. Demir ’’Bilim adamları gelecekti suyun, en değerli madenlerden, elmastan bile daha değerli olacağını söylüyor” diyerek konunun önemini belirtti. Ayrıca atık su arıtımının çevreye faydalarına da değinen Demir, atık suların arıtılmadan doğaya salınmasının zararlarından da bahsetti. Ali Fazıl Demir Kocaeli’ndeki suların %99’unun arıtma işleminden geçtiğini ve dünya kalitesinde içme suyu sağlandığını vurgulayarak “Kocaeli’nde su musluktan içilir” dedi.

Program sonrasında KADEM Kocaeli Temsilcilik Sekreteri Betül İkiz Ali Fazıl Demir ‘e verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederek çiçek taktim etti. Demir’de kendilerine ‘’Akça Koca ve Kocaeli’’ kitabını hediye etti. Katılımcılar seminerden memnuiyetle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.