Usta Gazeteci Yazar hayatını kaybetti!

Yaşam 18.10.2020 - 21:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Usta Gazeteci Yazar hayatını kaybetti!

Uzun süredir kanserle mücadele eden Sözcü gazetesi yazarı usta gazeteci Bekir Coşkun bu akşam vefat etti Bekir Coşkun bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Coşkun, 20.30 sıralarında rahatsızlanarak yaşama veda etti. Coşkun'un vefatını İsmail Saymaz sosyal medya hesabından duyurdu.. Gazeteci Deniz Zeyrek ise mesajında "Sadece insanın değil, yuvasız kuşun, sahipsiz köpeğin, baltanın hedefindeki ağacın, çiçeğin, böceğin, hakkı hukuku için mücadeleyle geçti ömrü. Dağları, ovaları, ırmakları, denizleri ve insanı anlattı bıkmadan. Seni çok özleyeceğiz. Rahat uyu kelimelerin efendisi. Bekir Coşkun" ifadelerine yer verdi..

Gazeteci Bekir Coşkun hayatını kaybettiUzun süredir kanserle mücadele eden Sözcü gazetesi yazarı usta gazeteci Bekir Coşkun bu akşam vefat etti

Bekir Coşkun bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Coşkun, 20.30 sıralarında rahatsızlanarak yaşama veda etti. Coşkun'un vefatını İsmail Saymaz sosyal medya hesabından duyurdu..

Gazeteci Deniz Zeyrek ise mesajında "Sadece insanın değil, yuvasız kuşun, sahipsiz köpeğin, baltanın hedefindeki ağacın, çiçeğin, böceğin, hakkı hukuku için mücadeleyle geçti ömrü. Dağları, ovaları, ırmakları, denizleri ve insanı anlattı bıkmadan. Seni çok özleyeceğiz. Rahat uyu kelimelerin efendisi. Bekir Coşkun" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.