ÜNLÜ YÖNETMEN ŞARKICI OLARAK DÖNÜYOR

15.01.2021 - 03:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ YÖNETMEN ŞARKICI OLARAK DÖNÜYOR

Ödüllü sinema filmi Afife Jale’nin ödüllü yönetmeni Ceyda Aslı uzun süre önce geldiği memleketi İzmir’den İstanbul’a şarkıcı olarak dönüyor.. Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı Afife Jale’nin hayatının anlatıldığı ödüllü sinema filmiyle yönetmenliğe geçici olarak noktayı koyan Ceyda Aslı gidiş hazırlığı içinde olduğu İstanbul’a İzmir’de yaptığı harika bir single ile dönüyor. Yaptığı her işte başarılı olmasıyla bilinen, yönetmenlik ve yazarlıktan sonra şimdi de müzik dünyasına besteci ve şarkıcı olarak girmenin heyecanını yaşayan ünlü isim “Sanatın hemen hemen bütün dallarında başarılı oldum. Şimdi sıra müzikte” diyor.. Memleketi İzmir’de tatil yapmak yerine çalışarak geçirdiği yaz mevsiminin kendisi için hayli verimli olduğunu söyleyen Ceyda Aslı, “Bütün dostlarım, hayranlarım İzmir’de tatil yaptığımı düşündü fakat ben harıl harıl müzik çalıştım. Önce şarkılarımı besteledim ardından yeğenime ait stüdyoda single’ımın alt yapısını hazırladım ve okudum. Umarım herkes beğenir” diyor. Şarkılarını sır gibi sakladığını ifade eden Aslı, “Single’mın lansmanı için İstanbul’da pandemi koşullarının da göz önüne alınacağı bir organizasyonu yapmanın telaşı içindeyim. Evimin tadilatı bitti, birkaç gün içinde İzmir’den ayrılıp İstanbul Beyoğlu’nda ki evime yerleşeceğim” diye konuştu.

Ödüllü sinema filmi Afife Jale’nin ödüllü yönetmeni Ceyda Aslı uzun süre önce geldiği memleketi İzmir’den İstanbul’a şarkıcı olarak dönüyor..

Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı Afife Jale’nin hayatının anlatıldığı ödüllü sinema filmiyle yönetmenliğe geçici olarak noktayı koyan Ceyda Aslı gidiş hazırlığı içinde olduğu İstanbul’a İzmir’de yaptığı harika bir single ile dönüyor.

Yaptığı her işte başarılı olmasıyla bilinen, yönetmenlik ve yazarlıktan sonra şimdi de müzik dünyasına besteci ve şarkıcı olarak girmenin heyecanını yaşayan ünlü isim “Sanatın hemen hemen bütün dallarında başarılı oldum. Şimdi sıra müzikte” diyor..

Memleketi İzmir’de tatil yapmak yerine çalışarak geçirdiği yaz mevsiminin kendisi için hayli verimli olduğunu söyleyen Ceyda Aslı, “Bütün dostlarım, hayranlarım İzmir’de tatil yaptığımı düşündü fakat ben harıl harıl müzik çalıştım. Önce şarkılarımı besteledim ardından yeğenime ait stüdyoda single’ımın alt yapısını hazırladım ve okudum. Umarım herkes beğenir” diyor.

Şarkılarını sır gibi sakladığını ifade eden Aslı, “Single’mın lansmanı için İstanbul’da pandemi koşullarının da göz önüne alınacağı bir organizasyonu yapmanın telaşı içindeyim. Evimin tadilatı bitti, birkaç gün içinde İzmir’den ayrılıp İstanbul Beyoğlu’nda ki evime yerleşeceğim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.