CHP KARAMÜRSEL İLÇE YÖNETİMİ DÜŞÜRÜLDÜ

Siyaset 28.12.2021 - 23:56, Güncelleme: 29.12.2021 - 00:12
 

CHP KARAMÜRSEL İLÇE YÖNETİMİ DÜŞÜRÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü'nün kendi yönetim kurulu üyelerinden 10 kişinin istifa ettirilmesi yönetmi ile İlçe Başkanlığı düşürüldü.. 2019 yerel seçimleri CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çalık'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen CHP İlçe Örgütü yönetiminin düşülürülmesi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Suat Ülkü açıklamasında şu ifadelere yer verdi.; İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin, istifa gerekçeleri her ne kadar ilçe başkanı olarak çalışmaması ve yönetimin önünü tıkamam olarak gösterilmişse de, bu gerekçe yönetimi seçen delegenin iradesini yok sayan haksız davranışlarına karşı kendilerini aklamaya yönelik beyhude bir çabadır. Bugün 10 kişinin istifasıyla sonuçlanan bu süreç , aylar öncesinden parti içindeki bir takım sıkıntıları kendinisine anlatmama rağmen, il başkanın bu uyarılara kulak tıkamasının, hatta ilçe örgütünü yok sayan bu kişilere çanak tutmasının, bir il yöneticisini, ilçe başkanı üzerinde görmesinin sonucudur. Bu operasyon çok önceden gizli buluşmalar ile sinsice planlanmış, başta delegenin iradesini yok sayan, demokrasiyi tanımayan, seçilmiş bir yönetimi kabullenmeyen bir iradenin ürünüdür. Ne yazık ki geçen dönem belediye başkan adayımız, Ahmet Çalık kendi siyasi ikbal'i uğruna Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ailesinin yapısını, birlik ve bütünlüğünü bozmuştur. 2019 yerel seçimlerinde Türkiye'nin her yerinde ittifak yapılmasına rağmen, kendi siyasi hatalı tercihleri yüzünden, iyi Parti ile ittifak yapılmasına engel olmuş, seçim kaybedilmesine sebebiyet vermiştir. Şimdi de Karamürsel ilçe örgütünün birliğini yine kendi siyasi hedeflerine kurban etmiştir. Bu yıllarca CHP ihanet eden karamürsel'de CHP kazanmasın diye mücadele eden iki üç kişinin partiyi bölme hareketidir. Yönetimden istifa eden arkadaşlar iki senedir hangi konularda çalıştırılmadıklarını açıklamalı, iddialarını gerekçelendirmelilerdir. CHP Karamürsel ilçe örgütü kendi hırslarına alet eden kişi ve kişilere en güzel cevabı yine CHP Karamürsel ailesi ve elbette zaman verecektir. Saygılarımla SUAT ÜLKÜ
KOCAELİ HABERİ

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü'nün kendi yönetim kurulu üyelerinden 10 kişinin istifa ettirilmesi yönetmi ile İlçe Başkanlığı düşürüldü..

2019 yerel seçimleri CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çalık'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen CHP İlçe Örgütü yönetiminin düşülürülmesi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Suat Ülkü açıklamasında şu ifadelere yer verdi.;

İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin, istifa gerekçeleri her ne kadar ilçe başkanı olarak çalışmaması ve yönetimin önünü tıkamam olarak gösterilmişse de, bu gerekçe yönetimi seçen delegenin iradesini yok sayan haksız davranışlarına karşı kendilerini aklamaya yönelik beyhude bir çabadır.

Bugün 10 kişinin istifasıyla sonuçlanan bu süreç , aylar öncesinden parti içindeki bir takım sıkıntıları kendinisine anlatmama rağmen, il başkanın bu uyarılara kulak tıkamasının, hatta ilçe örgütünü yok sayan bu kişilere çanak tutmasının, bir il yöneticisini, ilçe başkanı üzerinde görmesinin sonucudur.

Bu operasyon çok önceden gizli buluşmalar ile sinsice planlanmış, başta delegenin iradesini yok sayan, demokrasiyi tanımayan, seçilmiş bir yönetimi kabullenmeyen bir iradenin ürünüdür.

Ne yazık ki geçen dönem belediye başkan adayımız, Ahmet Çalık kendi siyasi ikbal'i uğruna Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ailesinin yapısını, birlik ve bütünlüğünü bozmuştur.
2019 yerel seçimlerinde Türkiye'nin her yerinde ittifak yapılmasına rağmen, kendi siyasi hatalı tercihleri yüzünden, iyi Parti ile ittifak yapılmasına engel olmuş, seçim kaybedilmesine sebebiyet vermiştir.

Şimdi de Karamürsel ilçe örgütünün birliğini yine kendi siyasi hedeflerine kurban etmiştir. Bu yıllarca CHP ihanet eden karamürsel'de CHP kazanmasın diye mücadele eden iki üç kişinin partiyi bölme hareketidir. Yönetimden istifa eden arkadaşlar iki senedir hangi konularda çalıştırılmadıklarını açıklamalı, iddialarını gerekçelendirmelilerdir. CHP Karamürsel ilçe örgütü kendi hırslarına alet eden kişi ve kişilere en güzel cevabı yine CHP Karamürsel ailesi ve elbette zaman verecektir. Saygılarımla
SUAT ÜLKÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.