ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ!

Yaşam 01.10.2019 - 13:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ!

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti! Usta oyuncu bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerlerinde sorun olduğu gerekçesiyle tedavi altına alınmış ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Yılbaşında dostlarıyla Kıbrıs'a gideceklerini söyleyen oyuncu, hastalığıyla ilgili son durumu da anlatan "Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok." demişti. Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm haberi snata camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti!
Usta oyuncu bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerlerinde sorun olduğu gerekçesiyle tedavi altına alınmış ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Yılbaşında dostlarıyla Kıbrıs'a gideceklerini söyleyen oyuncu, hastalığıyla ilgili son durumu da anlatan "Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok." demişti.
Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm haberi snata camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.