ÜNLÜ SANATÇI ANASININ KÖYÜNE GİDİNCE

30.09.2020 - 05:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ SANATÇI ANASININ KÖYÜNE GİDİNCE

Ünlü sanatçı Tuba Özay annesinin köyü olan Bozkır Dereköy'ü ziyaret etti. Tuba Özay annesi Duygu Özay ile birlikte ana ocagi olan Konya'ya bağlı Bozkır Dere köyünde akrabalarını görünce  duygusal anlar yaşadı.  Köyü gezen ve köy halkıyla sohbet eden Tuğba Özay bol bol fotoğraf çektirdi. Annesinin doğduğu ve çocukluğun geçtiği evde duygusal anlar yașayan Tuğba Özay ' köyü gezdim. Annemin yașadığı evin her köşesi öyle güzel öyle duygu yüklü ki anlatamam duygu ve heycan dolu beni çok heyecanlandırdı. Düșünsenize yanınızda anneniz var ve annenizin annesinin genç kızlığında çeyiz sandığı olarak bu şirin eve getirdiği sandığın üzerinde oturuyorsunuz .Sandiğın üzerinde çiçekler ve kuş resimleri var .. kaç nesil var aslında bu karede ne güzel gelenekler var bu karede  ne tatlı anılar  ne hayaller   mutluluklar ve heyecanlar  öyle böyle değil yani bu fotoğraf çok şeyi anlatıyor .Anneannemiz nur içinde yatsın Geride kalan akrabalarına  sağlık diliyorum 'dedi Tarla almak istiyorum Köy yemeklerini çok sevdiğini söyleyen ve mısır pișiren Özay ' köyümüzün  mısırın  tadi bile başka bundan sonra yılda bir kaç kez  ziyarete geleceğim. Dere köyünde annemlerin  tarlasi var bende tarla satin almayi düșünüyorum ' diyerek annesiyle birlikde köyden ayrıldı. HABER ALI OSMAN ARLI   

Ünlü sanatçı Tuba Özay annesinin köyü olan Bozkır Dereköy'ü ziyaret etti. Tuba Özay annesi Duygu Özay ile birlikte ana ocagi olan Konya'ya bağlı Bozkır Dere köyünde akrabalarını görünce  duygusal anlar yaşadı.  Köyü gezen ve köy halkıyla sohbet eden Tuğba Özay bol bol fotoğraf çektirdi.

Annesinin doğduğu ve çocukluğun geçtiği evde duygusal anlar yașayan Tuğba Özay ' köyü gezdim. Annemin yașadığı evin her köşesi öyle güzel öyle duygu yüklü ki anlatamam duygu ve heycan dolu beni çok heyecanlandırdı. Düșünsenize yanınızda anneniz var ve annenizin annesinin genç kızlığında çeyiz sandığı olarak bu şirin eve getirdiği sandığın üzerinde oturuyorsunuz .Sandiğın üzerinde çiçekler ve kuş resimleri var .. kaç nesil var aslında bu karede ne güzel gelenekler var bu karede  ne tatlı anılar  ne hayaller   mutluluklar ve heyecanlar  öyle böyle değil yani bu fotoğraf çok şeyi anlatıyor .Anneannemiz nur içinde yatsın Geride kalan akrabalarına  sağlık diliyorum 'dedi

Tarla almak istiyorum

Köy yemeklerini çok sevdiğini söyleyen ve mısır pișiren Özay ' köyümüzün  mısırın  tadi bile başka bundan sonra yılda bir kaç kez  ziyarete geleceğim. Dere köyünde annemlerin  tarlasi var bende tarla satin almayi düșünüyorum ' diyerek annesiyle birlikde köyden ayrıldı.
HABER ALI OSMAN ARLI 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.