ÜNLÜ OYUNCU NİŞANTAŞI’NDA ARABA KURŞUNLADI !

28.06.2019 - 07:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ OYUNCU NİŞANTAŞI’NDA ARABA KURŞUNLADI !

Yapımcılığını Azeri İş kadını Ruhi Aliyeva’nın sinema filimi projesi olan Ağır Romantik isimli Romantik Komedi filiminin çekimlerine Nişantaşının en işlek caddesi teşvikiye de devam edildi. Azeri Yapımcı bir ilke imza atarak gerekli tüm izinleri temin etmesi neticesinde caddenin en yoğun olduğu 20:00 - 22:00 saatleri aralığın da çekilen çatışma sahnesin de çok sayıda Kuru sıkı silahın ateşlendiği ve bir aracın silah ile kurşunladığı sahneyi çevrede bulunan kişiler ve yabancı turistler meraklı gözler ile izlediler.Ayrıca Ünlü oyuncu Onur Tuna nın gerçekleştirmiş olduğu çatışma sahnesinde de çok keyifli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştır. Yönetmenliğini ve senaryosunu deniz denizcilerin üstlendiği Ağır Romantik isimli filimin Başrollerini Onur Tuna ve Tuvana Türkayın paylaştığı sinema filmin de ayrıca Usta Sinema ve tiyatro oyuncuları olan Altan Erkekli , Gazanfer Gündüz , Semra Dinçer , Servet Pandur , Durul Bazan ve Sermiyan Midyat gibi ünlü simaların bir araya geldiği Ağır Romantik’ filiminin konusu şimdiden izliyicilerin merak odağı oldu.Aralık ayın da vizyona girmesi planlanan filimin şuan için Türkiye ve Azarbaycan ( Bakü ) olmak üzere 2 galası planlanmaktadır.

Yapımcılığını Azeri İş kadını Ruhi Aliyeva’nın sinema filimi projesi olan Ağır Romantik isimli Romantik Komedi filiminin çekimlerine Nişantaşının en işlek caddesi teşvikiye de devam edildi. Azeri Yapımcı bir ilke imza atarak gerekli tüm izinleri temin etmesi neticesinde caddenin en yoğun olduğu 20:00 - 22:00 saatleri aralığın da çekilen çatışma sahnesin de çok sayıda Kuru sıkı silahın ateşlendiği ve bir aracın silah ile kurşunladığı sahneyi çevrede bulunan kişiler ve yabancı turistler meraklı gözler ile izlediler.Ayrıca Ünlü oyuncu Onur Tuna nın gerçekleştirmiş olduğu çatışma sahnesinde de çok keyifli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştır.

Yönetmenliğini ve senaryosunu deniz denizcilerin üstlendiği Ağır Romantik isimli filimin Başrollerini Onur Tuna ve Tuvana Türkayın paylaştığı sinema filmin de ayrıca Usta Sinema ve tiyatro oyuncuları olan Altan Erkekli , Gazanfer Gündüz , Semra Dinçer , Servet Pandur , Durul Bazan ve Sermiyan Midyat gibi ünlü simaların bir araya geldiği Ağır Romantik’ filiminin konusu şimdiden izliyicilerin merak odağı oldu.Aralık ayın da vizyona girmesi planlanan filimin şuan için Türkiye ve Azarbaycan ( Bakü ) olmak üzere 2 galası planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.