ÇAYIROVA ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI ORHAN KESKİN'İN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 12.01.2022 - 16:34, Güncelleme: 12.01.2022 - 17:54
 

ÇAYIROVA ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI ORHAN KESKİN'İN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'nin Belediye Başkan yardımcılığı yapmış olan Orhan Keskin'in eşi Firdevs Keskin vefat etti.. Firdevs Keskin'in cenazesi bugün Çayırova Yenimahalle Merkez camiinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa defnedildi. Orhan Keskin'i bu acı gününde başta Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birlikte çalışmış olduğu önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay olmak üzere çok sayıda sevenleri, dostları, yakınları ve Çayırovalı yalnız bırakmayarak acısını paylaştı ve Firdevs Keskin'i son yolculuğuna birlikte uğurladı.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli Keskin ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'nin Belediye Başkan yardımcılığı yapmış olan Orhan Keskin'in eşi Firdevs Keskin vefat etti..

Firdevs Keskin'in cenazesi bugün Çayırova Yenimahalle Merkez camiinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa defnedildi. Orhan Keskin'i bu acı gününde başta Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birlikte çalışmış olduğu önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay olmak üzere çok sayıda sevenleri, dostları, yakınları ve Çayırovalı yalnız bırakmayarak acısını paylaştı ve Firdevs Keskin'i son yolculuğuna birlikte uğurladı..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli Keskin ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.