DARICALI KADINLAR ANKARA'DA

Dünya 10.11.2021 - 21:50, Güncelleme: 10.11.2021 - 21:50
 

DARICALI KADINLAR ANKARA'DA

KOCAELİ HABERİ
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk’un başkanlığındaki Darıcalı kadınlardan oluşan heyetin TBMM ziyaretine ev sahipliği yaptı. 10 Kasım nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’de yapılan törenlere katılan Darıcalı kadınlar, Anıtkabir programının ardından TBMM’de Tahsin Tarhan ile biraraya geldi. Tarhan ziyarette yaptığı konuşmada “Darıca’dan her kesimden Atamızı ziyarete gelen kadınlarımızı Meclis’te ağırlamak benim için büyük bir mutluluk oldu. Ülkemizin en önemli yapı taşlarından kadınlarımızın, gençlerimizin her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Bu özel günde onları misafir etmek bizim için çok daha da anlamlıydı.”dedi. Tarhan ile Meclisi de gezen Darıcalı kadınlar, kendilerine ev sahipliği yapan Tahsin Tarhan’a teşekkür ederek Meclisten ayrıldılar.
KOCAELİ HABERİ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk’un başkanlığındaki Darıcalı kadınlardan oluşan heyetin TBMM ziyaretine ev sahipliği yaptı.

10 Kasım nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’de yapılan törenlere katılan Darıcalı kadınlar, Anıtkabir programının ardından TBMM’de Tahsin Tarhan ile biraraya geldi.

Tarhan ziyarette yaptığı konuşmada “Darıca’dan her kesimden Atamızı ziyarete gelen kadınlarımızı Meclis’te ağırlamak benim için büyük bir mutluluk oldu. Ülkemizin en önemli yapı taşlarından kadınlarımızın, gençlerimizin her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Bu özel günde onları misafir etmek bizim için çok daha da anlamlıydı.”dedi.

Tarhan ile Meclisi de gezen Darıcalı kadınlar, kendilerine ev sahipliği yapan Tahsin Tarhan’a teşekkür ederek Meclisten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.