NAİL ÇİLER GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İLK MESAJINI MI VERDİ?

Siyaset 11.08.2021 - 23:34, Güncelleme: 11.08.2021 - 23:49
 

NAİL ÇİLER GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İLK MESAJINI MI VERDİ?

Kocaeli Haberi - Cengiz Yucak
Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılması planlanan içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi için temel atma töreni gerçekleşti. AK PARTİ VE CHP'DEN YOĞUN KATILIM Darıca’ya önemli bir değer katacak ve büyük bir eksikliği giderecek Hizmet Kompleksi’nin temel atma törenine TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur ile birlikte siyasi parti temsilcileri, sanayici ve işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. NAİL ÇİLER  GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İLK MESAJINI MI VERDİ? Ak Partili Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılacak olan bu Hizmet Kompleksine, CHP'lilerin de davet edilmesi ve CHP'nin de bu davete CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile CHP Kocaeli İl Başkanı  Harun Yıldızlı gibi en üst düzeyde katılım sağlayarak iacebet etmesi ve de Haydar Akar'ın kürsü konuşmasında Nail Çiler'e övgü yapması,siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Partili Millet İttifanın Gebze Belediye Başkan adayı büyük bir olasılıkla GTO Başkanı Nail Çiler olaacak" şeklinde algılanırken, "Nail Çiler 2024 için resmen ilk mesajını verdi" şeklinde yorum yapanlar da oldu..
Kocaeli Haberi - Cengiz Yucak

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılması planlanan içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi için temel atma töreni gerçekleşti.

AK PARTİ VE CHP'DEN YOĞUN KATILIM

Darıca’ya önemli bir değer katacak ve büyük bir eksikliği giderecek Hizmet Kompleksi’nin temel atma törenine TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur ile birlikte siyasi parti temsilcileri, sanayici ve işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

NAİL ÇİLER  GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İLK MESAJINI MI VERDİ?

Ak Partili Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılacak olan bu Hizmet Kompleksine, CHP'lilerin de davet edilmesi ve CHP'nin de bu davete CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile CHP Kocaeli İl Başkanı  Harun Yıldızlı gibi en üst düzeyde katılım sağlayarak iacebet etmesi ve de Haydar Akar'ın kürsü konuşmasında Nail Çiler'e övgü yapması,siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Partili Millet İttifanın Gebze Belediye Başkan adayı büyük bir olasılıkla GTO Başkanı Nail Çiler olaacak" şeklinde algılanırken, "Nail Çiler 2024 için resmen ilk mesajını verdi" şeklinde yorum yapanlar da oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.