UFUK ACAY ONLARI UNUTMADI

Siyaset 09.01.2021 - 17:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

UFUK ACAY ONLARI UNUTMADI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Acay mesajında,"Haber verme, denetim ve eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme ve  toplumsal bilinci geliştirme, toplumu eğitme ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi işlevleri bulunan basın, bu yönüyle kamusal görev yapmaktadır. Gazetecilerin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarının güvenceye alınması, onların, görevlerini rahat bir ortamda yapabilmelerini sağlayacaktır. Bu vesileyle, başta ilçemizde yaşanan her türlü olayı takip ederek bize aktaran ve kamuoyunu bilgilendiren,değerli basın mensuplarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim"dedi.  

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Acay mesajında,"Haber verme, denetim ve eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme ve  toplumsal bilinci geliştirme, toplumu eğitme ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi işlevleri bulunan basın, bu yönüyle kamusal görev yapmaktadır. Gazetecilerin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarının güvenceye alınması, onların, görevlerini rahat bir ortamda yapabilmelerini sağlayacaktır. Bu vesileyle, başta ilçemizde yaşanan her türlü olayı takip ederek bize aktaran ve kamuoyunu bilgilendiren,değerli basın mensuplarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim"dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.