TÜRKİYE ORADA SAHRA HASTANESİ KURACAK

05.08.2020 - 16:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TÜRKİYE ORADA SAHRA HASTANESİ KURACAK

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan ‘Lübnan açıklamasında, bölgeye Sahra Hastanesi kurulumu planlanladıkları dile getirildi.. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Beyrut'ta meydana gelen patlamada Lübnan halkının ihtiyaçları için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, “Bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta, ayrıca ilaç ve tıbbi malzeme dahil, acil insani yardım malzemesi gönderilmektedir" dedi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan ‘Lübnan açıklamasında, bölgeye Sahra Hastanesi kurulumu planlanladıkları dile getirildi..

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Beyrut'ta meydana gelen patlamada Lübnan halkının ihtiyaçları için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, “Bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta, ayrıca ilaç ve tıbbi malzeme dahil, acil insani yardım malzemesi gönderilmektedir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.