Türkiye'nin Gebzeli 1.incinin okulu belli oldu

Röpotajlar 22.07.2019 - 17:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Türkiye'nin Gebzeli 1.incinin okulu belli oldu

Bugün açıklanan LGS sınav sonuçlarına göre tüm soruları bilip tam puan alarak Türkiye 1.incisi olan Çağla Dilan Ayar'ın yerleştiği okul belli oldu. 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Liselere Giriş Sınavı'nda tüm sorulara doğru yanıt vererek tam puan alan Gebze Emlak Konutları Ortaokulu Öğrencisi Çağla Dilan Ayar, öğretmenleri ile ailesine büyük bir gurur yaşatmıştı ve Türkiye birincisi olmuştu. Bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçlarının ardından Gebzeli birinci Ayar'ın ortaöğretim eğitimini nerede alacağı da kesinleşti. Çağla Dilan Ayar, lise eğitimini Darıca Bahçeşehir Koleji'nde tam burslu olarak alacak.

Bugün açıklanan LGS sınav sonuçlarına göre tüm soruları bilip tam puan alarak Türkiye 1.incisi olan Çağla Dilan Ayar'ın yerleştiği okul belli oldu.

1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Liselere Giriş Sınavı'nda tüm sorulara doğru yanıt vererek tam puan alan Gebze Emlak Konutları Ortaokulu Öğrencisi Çağla Dilan Ayar, öğretmenleri ile ailesine büyük bir gurur yaşatmıştı ve Türkiye birincisi olmuştu. Bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçlarının ardından Gebzeli birinci Ayar'ın ortaöğretim eğitimini nerede alacağı da kesinleşti. Çağla Dilan Ayar, lise eğitimini Darıca Bahçeşehir Koleji'nde tam burslu olarak alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.