Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı! Sel baskınlara dikkat

Güncel 01.10.2021 - 06:11, Güncelleme: 01.10.2021 - 06:11
 

Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı! Sel baskınlara dikkat

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Marmara ve Karadeniz'de beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son dakika açıklamasına göre ülkemizde  hava sıcaklıkları düşmeye devam edecek. Sıcakların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak şeklinde olacağı belirtilirken sel, su baskını, heyelana karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 1 EKİM 2021 HAVA DURUMU Bazı illerimizde hava sıcaklıkları ise şöyle olacak. İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20°C KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 21°C KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, kıyı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı 18°C ÇANAKKALE Parçalı yer yer çok bulutlu 23°C
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Marmara ve Karadeniz'de beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son dakika açıklamasına göre ülkemizde  hava sıcaklıkları düşmeye devam edecek.

Sıcakların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak şeklinde olacağı belirtilirken sel, su baskını, heyelana karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

1 EKİM 2021 HAVA DURUMU

Bazı illerimizde hava sıcaklıkları ise şöyle olacak.

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20°C
KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 21°C
KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, kıyı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı 18°C
ÇANAKKALE Parçalı yer yer çok bulutlu 23°C

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.