BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN ARACI KAZA YAPTI

Güncel 07.10.2021 - 20:06, Güncelleme: 07.10.2021 - 20:41
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN ARACI KAZA YAPTI

Kocaeli haberi
Sabah saatlerinde bir dizi Programa katılmak amacıyla Ankara’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın  makam aracı,  akşam saatlerinde  Kocaeli’ne dönerken TEM  otoyolu üzerinde kaza yaptı. Kazada araç kullanılamaz hale gelirken,  Büyükakın ve şoförünün kazayı  şans eseri yara almadan atlattığı öğrenildi. Kaza sonrası Büyükakın beraberindeki takip araçlarından birine binerek Kocaeli’ne döndüğü öğrenildi.. Başkan Büyükakın kaza ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Sevgili hemşehrilerim Ankara dönüşü ufak bir kaza geçirdik. Meraklanmayın kaza da yaralanan olmadı. Hepimizin sağlık durumu gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. Rabbim beterinden korusun." dedi..
Kocaeli haberi

Sabah saatlerinde bir dizi Programa katılmak amacıyla Ankara’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın  makam aracı,  akşam saatlerinde  Kocaeli’ne dönerken TEM  otoyolu üzerinde kaza yaptı.

Kazada araç kullanılamaz hale gelirken,  Büyükakın ve şoförünün kazayı  şans eseri yara almadan atlattığı öğrenildi. Kaza sonrası Büyükakın beraberindeki takip araçlarından birine binerek Kocaeli’ne döndüğü öğrenildi..

Başkan Büyükakın kaza ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Sevgili hemşehrilerim Ankara dönüşü ufak bir kaza geçirdik. Meraklanmayın kaza da yaralanan olmadı. Hepimizin sağlık durumu gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. Rabbim beterinden korusun." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.