BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BASIN İLE BULUŞTU

İlçeler 04.09.2021 - 12:50, Güncelleme: 04.09.2021 - 13:24
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BASIN İLE BULUŞTU

Kocaelihaberi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah kahvaltsında Gebze Bölge basını ile buluştu..Zinnur Büyükgöz'ün Gebze Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdiği basın toplantısına Belediye Başkan yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Aslan'da yer aldı. Başkan Büyükgöz toplantıda Gebze Belediyesinin hizmetleri ve başkanlık sürecinin genel değerlendirmesini yaparak yaşam geçirdikleri preojeler ile devam eden projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.. MERMERCİLER AÇIKLAMASI Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda Mermerciler Fuar alanı olarak bilinen ve Pelitli köyünde inşa edilmekte olan Anadolu Ticaret Vadisi ile ilgili tartışmalara da cevap verdi. Büyükgöz, geçtiğimiz ay Meclis de tartışmalara neden olan ve mahkemeden ret yediği iddia edilen projeyle ilgili böyle bir durumun olmadığını ifade eden Büyükgöz, şuyulandırma ile ilgili yasal bir boşluğun meclis kararıyla doldurulduğunu açıkladı. Başkan Büyükgöz, projenin Gebze için büyük önem taşıdığını, Anadolu yakasında böylesine bir fuar alanının bulunmadığını dile getirdi.. Söz konusu projede vatandaşların yerinin alındığı iddialarına cevap veren Büyükgöz, sadece 70 dönümlük alanın vatandaştan şuyulandırma yapıldığını, projenin geri kalanının 600 dönümü bulduğunun altını çizerek , “Bu projenin yanlış olduğunu ifade edenler, doğrusunu gelip anlatsınlar. Yanlış diyip, doğrusunu sen bul demek yanlış bir yaklaşımdır. Siyasi amaçlarla gerçeği yansıtmayan iddiaları ortaya atmak, Ulusalcılık, Milliyetçilik değildir. Biz 1 Nisan seçim sabahıyla rozetimizi kenara bırakıp, 400 bin Gebzelinin belediye Başkanı olduk. Bu projeyi Mermerciler Projesi olarak kamuoyuna yansıtmak doğru değildir. Burası artık Uluslararası bir Fuar Merkezidir.” dedi. .  
Kocaelihaberi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah kahvaltsında Gebze Bölge basını ile buluştu..Zinnur Büyükgöz'ün Gebze Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdiği basın toplantısına Belediye Başkan yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Aslan'da yer aldı.

Başkan Büyükgöz toplantıda Gebze Belediyesinin hizmetleri ve başkanlık sürecinin genel değerlendirmesini yaparak yaşam geçirdikleri preojeler ile devam eden projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı..

MERMERCİLER AÇIKLAMASI
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda Mermerciler Fuar alanı olarak bilinen ve Pelitli köyünde inşa edilmekte olan Anadolu Ticaret Vadisi ile ilgili tartışmalara da cevap verdi. Büyükgöz, geçtiğimiz ay Meclis de tartışmalara neden olan ve mahkemeden ret yediği iddia edilen projeyle ilgili böyle bir durumun olmadığını ifade eden Büyükgöz, şuyulandırma ile ilgili yasal bir boşluğun meclis kararıyla doldurulduğunu açıkladı. Başkan Büyükgöz, projenin Gebze için büyük önem taşıdığını, Anadolu yakasında böylesine bir fuar alanının bulunmadığını dile getirdi..

Söz konusu projede vatandaşların yerinin alındığı iddialarına cevap veren Büyükgöz, sadece 70 dönümlük alanın vatandaştan şuyulandırma yapıldığını, projenin geri kalanının 600 dönümü bulduğunun altını çizerek , “Bu projenin yanlış olduğunu ifade edenler, doğrusunu gelip anlatsınlar. Yanlış diyip, doğrusunu sen bul demek yanlış bir yaklaşımdır. Siyasi amaçlarla gerçeği yansıtmayan iddiaları ortaya atmak, Ulusalcılık, Milliyetçilik değildir. Biz 1 Nisan seçim sabahıyla rozetimizi kenara bırakıp, 400 bin Gebzelinin belediye Başkanı olduk. Bu projeyi Mermerciler Projesi olarak kamuoyuna yansıtmak doğru değildir. Burası artık Uluslararası bir Fuar Merkezidir.” dedi.

Resim.

Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.