TÜPRAŞ'IN KARARI KOCAELİ'DE ŞOK ETKİSİ OLUŞTURDU

Ekonomi 05.08.2019 - 04:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TÜPRAŞ'IN KARARI KOCAELİ'DE ŞOK ETKİSİ OLUŞTURDU

KOÇ Holding kendsine bağlı en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan TÜPRAŞ'ın Genel Müdürlüğünü, Kocaeli'den İstanbul’a taşıma kararı aldı. Kocaeli'de şok etkisi oluşturan bu karar, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açısından büyük bir gelir kaybı olarak değerlendirildi. Çünkü Genel müdürlük itibari ile Kocaeli Vergi Dairesine TÜPRAŞ’ın ödediği vergilerden hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de Körfez Belediyesi pay alıyordu ve bu paydan dolayı önemli bir gelire sahip oluyordu..

KOÇ Holding kendsine bağlı en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan TÜPRAŞ'ın Genel Müdürlüğünü, Kocaeli'den İstanbul’a taşıma kararı aldı.
Kocaeli'de şok etkisi oluşturan bu karar, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açısından büyük bir gelir kaybı olarak değerlendirildi. Çünkü Genel müdürlük itibari ile Kocaeli Vergi Dairesine TÜPRAŞ’ın ödediği vergilerden hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de Körfez Belediyesi pay alıyordu ve bu paydan dolayı önemli bir gelire sahip oluyordu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.