BİR ALKIŞ DA DARICALILARA

Güncel 13.08.2021 - 00:08, Güncelleme: 13.08.2021 - 00:22
 

BİR ALKIŞ DA DARICALILARA

KOCAELİ HABERİ
Türkiye'nin dört bir köşesinden günlerce süren Orman yangını bölgelerine yardım yağdığı gibi şimdi de sel felaketine uğrayan Kastamonu, Bartın ve Sinop illerine yardımlar gönderiliyor Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kaymakamlık ve Kızılay görevlileri, sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu, Bartın ve Sinop illerine,bu gece  Darıca’dan yardım tırlarını gönderdi.. Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Darıca Kızılayın işbirliğinde toplanan ve içerisinde jeneratör, su, bebek malzemesi, gıda malzemesi ve hijyen kolisinin bulunduğu üç yardım tırının ilki bu gece yarsısı bölgeye uğurlandı.. Kendisi de aslen Kastamonulu olan Başkan Bıyık uğurlama sonrasında "Tırlarımızı bu gece uğurladık. Yarın bende bizzat bölgede olarak hemşerilerimin yanlarında olmaya, onlara destek olmaya çalışacağım." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye'nin dört bir köşesinden günlerce süren Orman yangını bölgelerine yardım yağdığı gibi şimdi de sel felaketine uğrayan Kastamonu, Bartın ve Sinop illerine yardımlar gönderiliyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kaymakamlık ve Kızılay görevlileri, sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu, Bartın ve Sinop illerine,bu gece  Darıca’dan yardım tırlarını gönderdi..

Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Darıca Kızılayın işbirliğinde toplanan ve içerisinde jeneratör, su, bebek malzemesi, gıda malzemesi ve hijyen kolisinin bulunduğu üç yardım tırının ilki bu gece yarsısı bölgeye uğurlandı..

Kendisi de aslen Kastamonulu olan Başkan Bıyık uğurlama sonrasında "Tırlarımızı bu gece uğurladık. Yarın bende bizzat bölgede olarak hemşerilerimin yanlarında olmaya, onlara destek olmaya çalışacağım." açıklamasında bulundu..
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.