AK PARTİ KOCAELİ ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 05.01.2022 - 15:44, Güncelleme: 05.01.2022 - 20:05
 

AK PARTİ KOCAELİ ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığının İzmit SEKA Deniz Restoran’daki kahvaltıda ağırladı. düzenlediği özel gereksinimli insanları aileleri ile birlikte ağırlama programına, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ellibeş, İl kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkanı Füsun Çengelköy, İl Başkan Yardımcıları Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, KBB Basşkan vekili Yaşar çakmak, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca ilçe Başkanı Av.Ufuk Acay, Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte katılım sağlayarak özel gereksimli insanlarımız ve aileleriyle sohbet etti.. Başkan Muzaffer Bıyık  program ile ilgili olarak "AK Parti Kocaeli İl Başkanlığımızın düzenlediği programda özel gereksinimli vatandaşlarımız ve onların değerli aileleriyle bir araya geldik. Özel kardeşlerimizin sadece bir gün değil, her gün yanındayız." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığının İzmit SEKA Deniz Restoran’daki kahvaltıda ağırladı. düzenlediği özel gereksinimli insanları aileleri ile birlikte ağırlama programına, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ellibeş, İl kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkanı Füsun Çengelköy, İl Başkan Yardımcıları Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, KBB Basşkan vekili Yaşar çakmak, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca ilçe Başkanı Av.Ufuk Acay, Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte katılım sağlayarak özel gereksimli insanlarımız ve aileleriyle sohbet etti..

Başkan Muzaffer Bıyık  program ile ilgili olarak "AK Parti Kocaeli İl Başkanlığımızın düzenlediği programda özel gereksinimli vatandaşlarımız ve onların değerli aileleriyle bir araya geldik. Özel kardeşlerimizin sadece bir gün değil, her gün yanındayız." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.