VEYSEL TİPİOĞLU ONLARI HİÇ İHMAL ETMİYOR

Yaşam 15.11.2021 - 13:22, Güncelleme: 15.11.2021 - 13:40
 

VEYSEL TİPİOĞLU ONLARI HİÇ İHMAL ETMİYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, 2019 yılında Kocaeli'ye atandığı tarihten bu yana asayiş ve güvenlik gibi asli hizmetlerin yanısıra manevi değerleri yüksek olan sosyal çalışmalara imza atıyor.. İŞTE EMNİYETİN SAYFASINDA YAYINLANAN O ÇALIŞMALARDAN BİRİSİ “Gönlümüz Sizinle” İsimli Proje Kapsamında, 12-14 Kasım 2021 Tarihleri Arasında Kandıra İlçemiz Kefken’de 'Anne-Kız Kamp Etkinliği' Düzenlenmiştir Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen, “Gönlümüz Sizinle” İsimli proje kapsamında, 12-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Kandıra ilçemiz Kefken’de 'Anne-Kız Kamp etkinliği' düzenlenmiştir. Hafta sonu yapılan kamp etkinliğine, Şehit-Gazi-Malul aileleri ve İl Emniyet Müdürlüğümüz Personelinden oluşan Anne ve kızlar katılmış olup, Ebru sanatı, Ok atma, Matrak, doğa yürüyüşü, tiyatro, el sanatları, sokak oyunları, halk oyunları, voleybol, masa tenisi vb. eğlenceli oyunlar oynanıp,  kamp ateşi ve sahne etkinlikleri düzenlenmiştir. Şehit ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerimize bizimle birlikte oldukları için teşekkür eder, Şehit ve Gazilerimizi minnetle anarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, 2019 yılında Kocaeli'ye atandığı tarihten bu yana asayiş ve güvenlik gibi asli hizmetlerin yanısıra manevi değerleri yüksek olan sosyal çalışmalara imza atıyor..

İŞTE EMNİYETİN SAYFASINDA YAYINLANAN O ÇALIŞMALARDAN BİRİSİ

“Gönlümüz Sizinle” İsimli Proje Kapsamında, 12-14 Kasım 2021 Tarihleri Arasında Kandıra İlçemiz Kefken’de 'Anne-Kız Kamp Etkinliği' Düzenlenmiştir

Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen, “Gönlümüz Sizinle” İsimli proje kapsamında, 12-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Kandıra ilçemiz Kefken’de 'Anne-Kız Kamp etkinliği' düzenlenmiştir.

Hafta sonu yapılan kamp etkinliğine, Şehit-Gazi-Malul aileleri ve İl Emniyet Müdürlüğümüz Personelinden oluşan Anne ve kızlar katılmış olup, Ebru sanatı, Ok atma, Matrak, doğa yürüyüşü, tiyatro, el sanatları, sokak oyunları, halk oyunları, voleybol, masa tenisi vb. eğlenceli oyunlar oynanıp,  kamp ateşi ve sahne etkinlikleri düzenlenmiştir.

Şehit ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerimize bizimle birlikte oldukları için teşekkür eder, Şehit ve Gazilerimizi minnetle anarız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.