TikTok'a yasak geldi!

18.09.2020 - 14:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TikTok'a yasak geldi!

ABD'de Tiktok uygulamasının indirilmesinin 20 Eylül'den itibaren yasaklanacağı iddia edildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, TikTok, WeChat gibi sosyal ağlarda ABD kullanıcılarına herhangi bir zorlamada bulunulmayacağı, ancak güncelleme yapılmasına izin verilmeyeceği, Google, Apple gibi uygulamaların reklamlarında yer verilmeyeceği ve 20 Eylül'den itibaren indirilmesinin yasaklanacağı açıklandı.

ABD'de Tiktok uygulamasının indirilmesinin 20 Eylül'den itibaren yasaklanacağı iddia edildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, TikTok, WeChat gibi sosyal ağlarda ABD kullanıcılarına herhangi bir zorlamada bulunulmayacağı, ancak güncelleme yapılmasına izin verilmeyeceği, Google, Apple gibi uygulamaların reklamlarında yer verilmeyeceği ve 20 Eylül'den itibaren indirilmesinin yasaklanacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.