BAŞKAN BÜYÜKAKIN KOCAELİ'DE Kİ MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Dünya 11.12.2021 - 05:53, Güncelleme: 11.12.2021 - 05:53
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN KOCAELİ'DE Kİ MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesinde eğitim gören yabancı uyruklu misafir öğrencileri akşam yemeğinde ağırladı.. Yemekli ve müzik eğlenceli olarak düzenlenen programda misafir öğrencilerin, kendi ülkelerinden müzik sunumu ve folklorlerinin sergilendiği muhteşem gecede doayasıya eğlenilirken, Başkan Büyükakın'a da ülkelerine ait yöresel kıyafet giydirilerek armağan edildi.. Tahir Büyükakın sosyal medyadan yaptığı kısa açıklamada "Misafir öğrencilerimiz başımızın tacıdır. Öğrencilerimizin huzurla eğitim almalarını, öğrendikleriyle ülkelerine döndüklerinde arkadaşları ile gönül köprüleri kurmalarını sağlıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli. Uluslararası öğrencilerimiz şehrimize hoş geldiniz" ifadelerine yer verildi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesinde eğitim gören yabancı uyruklu misafir öğrencileri akşam yemeğinde ağırladı..

Yemekli ve müzik eğlenceli olarak düzenlenen programda misafir öğrencilerin, kendi ülkelerinden müzik sunumu ve folklorlerinin sergilendiği muhteşem gecede doayasıya eğlenilirken, Başkan Büyükakın'a da ülkelerine ait yöresel kıyafet giydirilerek armağan edildi..

Tahir Büyükakın sosyal medyadan yaptığı kısa açıklamada "Misafir öğrencilerimiz başımızın tacıdır. Öğrencilerimizin huzurla eğitim almalarını, öğrendikleriyle ülkelerine döndüklerinde arkadaşları ile gönül köprüleri kurmalarını sağlıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli. Uluslararası öğrencilerimiz şehrimize hoş geldiniz" ifadelerine yer verildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.