AK PARTİ KOCAELİ KURMAYLARI FİKRİ IŞIKSIZ TOPLANDI

Siyaset 24.10.2021 - 19:53, Güncelleme: 24.10.2021 - 19:53
 

AK PARTİ KOCAELİ KURMAYLARI FİKRİ IŞIKSIZ TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Teşlilatı aylık koordinasyon toplantısı bu akşam il başkanı Mehmet Ellibeş ve  Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın başkanlığında toplandı.. Sadece Ak Parti Kocaeli üst düzey kurmaylarının katılımı ile gerçekleştirilen aylık koordinasyon toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami çakır ve Mehmet Akif Yılmaz katılım sağlarken, Cemil Yaman ise parti görevi için Şırnak'ta olduğundan dolayı katılamadı.. Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık ise tıpkı diğerlerinde olduğu gibi yine yoktu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşlilatı aylık koordinasyon toplantısı bu akşam il başkanı Mehmet Ellibeş ve  Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın başkanlığında toplandı..

Sadece Ak Parti Kocaeli üst düzey kurmaylarının katılımı ile gerçekleştirilen aylık koordinasyon toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami çakır ve Mehmet Akif Yılmaz katılım sağlarken, Cemil Yaman ise parti görevi için Şırnak'ta olduğundan dolayı katılamadı..

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık ise tıpkı diğerlerinde olduğu gibi yine yoktu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.