ZEKİ AYGÜN ASKER ARKADAŞININ OĞLU SATILMIŞOĞLU'NU AĞIRLADI

Dünya 14.01.2022 - 07:03, Güncelleme: 14.01.2022 - 07:03
 

ZEKİ AYGÜN ASKER ARKADAŞININ OĞLU SATILMIŞOĞLU'NU AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e dün asker arkadaşının oğlundan sürpriz bir ziyaret geldi.. Başkan Aygün çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Çankırılı asker arkadaşım Bekir Satılmışoğlu'nun oğlu Ömer Satılmışoğlu'nu belediyemizde konuk ederek, hasbihalde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e dün asker arkadaşının oğlundan sürpriz bir ziyaret geldi..

Başkan Aygün çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Çankırılı asker arkadaşım Bekir Satılmışoğlu'nun oğlu Ömer Satılmışoğlu'nu belediyemizde konuk ederek, hasbihalde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.