CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'ye Avrupa Konseyi'nde çok önemli görev

Siyaset 25.01.2022 - 23:09, Güncelleme: 25.01.2022 - 23:09
 

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'ye Avrupa Konseyi'nde çok önemli görev

KOCAELİ HABERİ
CHP'li Böke, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi komite başkanlığına seçildi.. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Avrupa Konseyi (AK) Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi’nin başkanlığına seçildi. Selin Sayek Böke’nin başkanlığa seçildiği haberi, AK Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. CHP'li İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekilliği döneminden arkadaşı olan ve geçtiğimiz ay Gebze'ye gelen Böke'nin bu önemli göreve atanması dolayısı ile yayınladığı mesajında "CHP Genel Sekreteri, İzmir Milletvekilimiz Sn. Selin Sayek Böke’yi seçilmiş olduğu Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı görevi için tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP'li Böke, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi komite başkanlığına seçildi..

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Avrupa Konseyi (AK) Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi’nin başkanlığına seçildi.

Selin Sayek Böke’nin başkanlığa seçildiği haberi, AK Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi’nin sosyal medya hesabından duyuruldu.

CHP'li İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyetmilletvekilliği döneminden arkadaşı olan ve geçtiğimiz ay Gebze'ye gelen Böke'nin bu önemli göreve atanması dolayısı ile yayınladığı mesajında "CHP Genel Sekreteri, İzmir Milletvekilimiz Sn. Selin Sayek Böke’yi seçilmiş olduğu Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı görevi için tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.