GEBZE DEVA PARTİSİ MÜZİK YAYININA BAŞLAYINCA

Siyaset 17.10.2021 - 06:27, Güncelleme: 17.10.2021 - 06:27
 

GEBZE DEVA PARTİSİ MÜZİK YAYININA BAŞLAYINCA

KOCAELİ HABERİ
Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisinin Gebze İlçe Teşkilatı, Gebze'de bekledikleri rüzgarı bir türlü yakalayamazken, Gebze Kent meydanına kurmuş oldukları üye kayıt standı ile Gebzelilere ulaşamayı denediler.. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş'in dün sosyal medyadan, Gebze Kent meydanına kurmuş oldukları üye kayıt standından müzik yayınına başladıklarını gösteren fotoğrafı "Gebze’nin DEVA’sı… Emin adımlarla…" mesajı ile paylaşması, takipçilerini gülümsetti.. Ali Kartal isimli takipçisi bu fotoğrafa "ANAP doneminde Abdullah papur meshur turkusunu soylerdi. Bu ari bize bal yapmaz vallah yapmaz billah yapmaz diye.anavatan partisinin ambleminde ari resmi vardi..Simdi sizin parti DEVA hangi derdimize deva olabilirki hepsi kurgu hepsi hikaye 1986 dan itibaren siyaseti takip ederim hepsi yalan hersey rant icin" şeklinde yorum yazarken, İlçe Başkanı Kemal Memiş ise bu yoruma "Ali Kartal bizi takip etmeniz sevindirici… Sizi “ümitsizlik” ve “kötü örnek” travmasından kurtaracağız inşallah… Selamlar.." şeklinde cevap verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisinin Gebze İlçe Teşkilatı, Gebze'de bekledikleri rüzgarı bir türlü yakalayamazken, Gebze Kent meydanına kurmuş oldukları üye kayıt standı ile Gebzelilere ulaşamayı denediler..

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş'in dün sosyal medyadan, Gebze Kent meydanına kurmuş oldukları üye kayıt standından müzik yayınına başladıklarını gösteren fotoğrafı "Gebze’nin DEVA’sı… Emin adımlarla…" mesajı ile paylaşması, takipçilerini gülümsetti..

Ali Kartal isimli takipçisi bu fotoğrafa "ANAP doneminde Abdullah papur meshur turkusunu soylerdi. Bu ari bize bal yapmaz vallah yapmaz billah yapmaz diye.anavatan partisinin ambleminde ari resmi vardi..Simdi sizin parti DEVA hangi derdimize deva olabilirki hepsi kurgu hepsi hikaye 1986 dan itibaren siyaseti takip ederim hepsi yalan hersey rant icin" şeklinde yorum yazarken, İlçe Başkanı Kemal Memiş ise bu yoruma "Ali Kartal bizi takip etmeniz sevindirici… Sizi “ümitsizlik” ve “kötü örnek” travmasından kurtaracağız inşallah… Selamlar.." şeklinde cevap verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.