Tanınmadı:Tedavi sonrası Mehmet Ali Erbil’den ilk fotoğraf

12.10.2020 - 20:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Tanınmadı:Tedavi sonrası Mehmet Ali Erbil’den ilk fotoğraf

Kimse tanıyamadı: Kök hücre tedavisinden sonra Mehmet Ali Erbil’den ilk fotoğraf Ağustos ayından beri kök hücre tedavisi gören 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in uzun bir aradan sonra fotoğrafları yayımlandı. Uzun süredir sağlık sorunu yaşayan 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, ağustostan bu yana kök hücre tedavisi görüyor. Erbil, uzun bir aradan sonra ilk defa fotoğraf paylaştı. Kök hücre tedavisi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, son görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Erbil, bir arkadaşının doğum gününü bu fotoğrafla kutladı. Ünlü şovmen, yıllardır mücadele ettiği “kaçış sendromu” hastalığı nedeniyle aylarca yoğun bakım ünitesinde kalmış ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlamıştı.

Kimse tanıyamadı: Kök hücre tedavisinden sonra Mehmet Ali Erbil’den ilk fotoğraf

Ağustos ayından beri kök hücre tedavisi gören 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in uzun bir aradan sonra fotoğrafları yayımlandı.

Uzun süredir sağlık sorunu yaşayan 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, ağustostan bu yana kök hücre tedavisi görüyor. Erbil, uzun bir aradan sonra ilk defa fotoğraf paylaştı.

Kök hücre tedavisi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, son görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Erbil, bir arkadaşının doğum gününü bu fotoğrafla kutladı. Ünlü şovmen, yıllardır mücadele ettiği “kaçış sendromu” hastalığı nedeniyle aylarca yoğun bakım ünitesinde kalmış ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.