İLK KEZ KONUŞTU: 'CUMHURBAŞKANI'NIN BERBERİYMİŞ'

Dünya 18.10.2021 - 12:26, Güncelleme: 18.10.2021 - 12:26
 

İLK KEZ KONUŞTU: 'CUMHURBAŞKANI'NIN BERBERİYMİŞ'

KOCAELİ HABERİ
Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartıştı. Ünlü şarkıcının, Kurt'un can güvenliğinin olmadığını ileri sürmesinin ardından emniyet görevlileri harekete geçti. Gerekli müdahalelerden sonra açıklama yapan Okan Kurt, "Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş" dedi   DEMET AKALIN: OKAN'IN CAN GÜVENLİĞİ YOK! Instagram'dan yayınladığı video ile polisten yardım isteyen Akalın, "Şu an İzmir Havalimanı'ndan dönmeye çalışıyorum. Yan tarafla kavga olmuş ve Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış... Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? 'Çıkartmayacağız Okan Kurt'u o dükkandan...' Nasıl oluyor bu işler?" şeklinde konuştu. "KADIN BAŞIMA BEN DE GİDECEĞİM!" "Basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum." diyen Demet Akalın, "Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım oraya, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz! Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı. OKAN KURT: UFAK BİR ARBEDE YAŞANDI Ünlü şarkıcının yardım çağrısının ardından muhabirler olay yerine geldi. Okan Kurt ise emniyet görevlilerinin gerekli müdahalelerde bulunmasının ardından objektif karşısına geçti. O RESTORAN NASIL ALINDI? Yaşananları anlatan Kurt, "Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş. Cumhurbaşkanı’mıza boynumuz kıldan ince... Bugüne kadar sustuysak, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın hatrına sustuk ama bu tehditler hoş değil." açıklamasını yaptı. BOĞAZ'DA RESTORAN Okan Kurt, Haziran 2020'de Beykoz Anadolu Hisarı'nda, Boğaz kenarında denize sıfır lüks bir restoran açmıştı. Akalın, restoranın kendisiyle ilgisi olmadığını ve Okan Kurt ile ailesine ait olduğunu söylemişti.
KOCAELİ HABERİ

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartıştı. Ünlü şarkıcının, Kurt'un can güvenliğinin olmadığını ileri sürmesinin ardından emniyet görevlileri harekete geçti. Gerekli müdahalelerden sonra açıklama yapan Okan Kurt, "Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş" dedi

 

DEMET AKALIN: OKAN'IN CAN GÜVENLİĞİ YOK!

Instagram'dan yayınladığı video ile polisten yardım isteyen Akalın, "Şu an İzmir Havalimanı'ndan dönmeye çalışıyorum. Yan tarafla kavga olmuş ve Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış... Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? 'Çıkartmayacağız Okan Kurt'u o dükkandan...' Nasıl oluyor bu işler?" şeklinde konuştu.

"KADIN BAŞIMA BEN DE GİDECEĞİM!"

"Basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum." diyen Demet Akalın, "Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım oraya, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz! Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

OKAN KURT: UFAK BİR ARBEDE YAŞANDI

Ünlü şarkıcının yardım çağrısının ardından muhabirler olay yerine geldi. Okan Kurt ise emniyet görevlilerinin gerekli müdahalelerde bulunmasının ardından objektif karşısına geçti.

O RESTORAN NASIL ALINDI?

Yaşananları anlatan Kurt, "Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş. Cumhurbaşkanı’mıza boynumuz kıldan ince... Bugüne kadar sustuysak, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın hatrına sustuk ama bu tehditler hoş değil." açıklamasını yaptı.

BOĞAZ'DA RESTORAN

Okan Kurt, Haziran 2020'de Beykoz Anadolu Hisarı'nda, Boğaz kenarında denize sıfır lüks bir restoran açmıştı. Akalın, restoranın kendisiyle ilgisi olmadığını ve Okan Kurt ile ailesine ait olduğunu söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.