AK PARTİLİ ÜNAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 'AFGANİSTAN' HATIRLATMASI

Siyaset 17.10.2021 - 03:50, Güncelleme: 17.10.2021 - 05:39
 

AK PARTİLİ ÜNAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 'AFGANİSTAN' HATIRLATMASI

kocaelihaberi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkenin bürokratlarına sesleniyorum; halkımızı da şahit olmaya davet ediyorum." çağrısı ile yayınladığı videoda "Devlet memurlarını Erdoğan ailesi ve TÜGVA vakfına değil, Devlete hizmet etmeye davet ediyorum yoksa suç işlemiş olursunuz. İktidar değiştiğinde soruşturmalar başlayacak. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" uyarısı yapmasına, yine twitter sayfasından o videoyu da ekleyerek cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal "Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük." dedi..   Bu ülkenin bürokratlarına sesleniyorum; halkımızı da şahit olmaya davet ediyorum. pic.twitter.com/B1LZGO4XW9— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) October 16, 2021
kocaelihaberi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkenin bürokratlarına sesleniyorum; halkımızı da şahit olmaya davet ediyorum." çağrısı ile yayınladığı videoda "Devlet memurlarını Erdoğan ailesi ve TÜGVA vakfına değil, Devlete hizmet etmeye davet ediyorum yoksa suç işlemiş olursunuz. İktidar değiştiğinde soruşturmalar başlayacak. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" uyarısı yapmasına, yine twitter sayfasından o videoyu da ekleyerek cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal "Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük." dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.