TAHSİN TARHAN'A KOCAELİ'DEN ÇOK SERT TEPKİ

Siyaset 27.07.2020 - 18:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TAHSİN TARHAN'A KOCAELİ'DEN ÇOK SERT TEPKİ

KH/CENGİZYUCAK Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün gerçekleştirilen PM seçimlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'nın açık desteği seçilen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, PM’ye Kocaeli’den giren tek isim oldu. Delegeye bu dayatmaya tepki gösteren CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül'den çok sert bir açıklama geldi.. Bekir Yurdagül, Tahsin Tarhan’ın solcu olmadığını, parti emekçisi hiç olmadığını, vekil adayı gösterilmesi ile siyasete başladığını belirterek, listede adı var diye kendisine oy veren delegelere tepki gösterdi. Yurdagül’ün paylaşımı şöyle: EY DELEGE ARKADAŞIM; Kişi solcu dersen solcu değil, Parti emekçisi dersen hiç değil, CHP'liliği vekil adayı gösterilmesi ile başlamış, Partiye bir katkısı var mı? Partililerle bir ilişkisi var mı? Ben sayısını unuttum kaç dönemdir vekil, kaç dönemdir Parti Meclisi üyesi! Bu zat-ı muhteremleri niye tekrar tekrar seçersin? Partide değişimi, yeniliği nasıl sağlayacağız? Sırf elinize tutuşturulan listede ismi var diye işaretlemek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi? Ben şahsen üzüldüm, emin olun kendi adıma değil sizin adınıza, partimiz adına, emekçi vefakâr partililerimiz adına üzüldüm. Çok yazık, çok...!

KH/CENGİZYUCAK Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün gerçekleştirilen PM seçimlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'nın açık desteği seçilen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, PM’ye Kocaeli’den giren tek isim oldu.

Delegeye bu dayatmaya tepki gösteren CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül'den çok sert bir açıklama geldi..

Bekir Yurdagül, Tahsin Tarhan’ın solcu olmadığını, parti emekçisi hiç olmadığını, vekil adayı gösterilmesi ile siyasete başladığını belirterek, listede adı var diye kendisine oy veren delegelere tepki gösterdi. Yurdagül’ün paylaşımı şöyle:

EY DELEGE ARKADAŞIM;
Kişi solcu dersen solcu değil, Parti emekçisi dersen hiç değil, CHP'liliği vekil adayı gösterilmesi ile başlamış, Partiye bir katkısı var mı? Partililerle bir ilişkisi var mı? Ben sayısını unuttum kaç dönemdir vekil, kaç dönemdir Parti Meclisi üyesi! Bu zat-ı muhteremleri niye tekrar tekrar seçersin? Partide değişimi, yeniliği nasıl sağlayacağız? Sırf elinize tutuşturulan listede ismi var diye işaretlemek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi? Ben şahsen üzüldüm, emin olun kendi adıma değil sizin adınıza, partimiz adına, emekçi vefakâr partililerimiz adına üzüldüm. Çok yazık, çok...!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.