TAHSİN TARHAN'I ORADA 15 KİŞİ KARŞILADI

Siyaset 08.08.2020 - 00:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TAHSİN TARHAN'I ORADA 15 KİŞİ KARŞILADI

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, Kurultayadaki PM Üyesi adaylığına desteklerinden dolayı Kocaeli'de tüm ilçe teşkilatlarına giderek teşekkürlerini bizzat iletmeye devam ediyor.. Tahsin Tarhan dün CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, İlçe Yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi.. Karamürsel'de kendisini karşılayan 15 partiliye konuşan Tahsin Tarhan "Demokrasi ve hukukun egemen olduğu, yoksulluğun olmadığı, işsizliğin çözüldüğü, çocukların sokaklarda oyun oynadığı mutlu bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir." diyerek herkesi CHP çatısı altında mücadele etmeye çağırdı..

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, Kurultayadaki PM Üyesi adaylığına desteklerinden dolayı Kocaeli'de tüm ilçe teşkilatlarına giderek teşekkürlerini bizzat iletmeye devam ediyor..

Tahsin Tarhan dün CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, İlçe Yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi..

Karamürsel'de kendisini karşılayan 15 partiliye konuşan Tahsin Tarhan "Demokrasi ve hukukun egemen olduğu, yoksulluğun olmadığı, işsizliğin çözüldüğü, çocukların sokaklarda oyun oynadığı mutlu bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir." diyerek herkesi CHP çatısı altında mücadele etmeye çağırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.