Tabip Odası Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti

Yaşam 13.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Tabip Odası Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Türk Tabipleri Birliği vefat haberini "Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü’yü Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle kaybettik." ifadesi ile duyurdu. Dr. Ülkü, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi’nde hayatını kaybetti. TTB'den yapılan açıklamada, 3 Ekim'de Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Esat Ülkü'nün daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildiği kaydedildi.

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Türk Tabipleri Birliği vefat haberini "Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü’yü Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle kaybettik." ifadesi ile duyurdu.

Dr. Ülkü, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi’nde hayatını kaybetti.

TTB'den yapılan açıklamada, 3 Ekim'de Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Esat Ülkü'nün daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.