CENGİZ TOPEL FİGEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 22.11.2021 - 17:29, Güncelleme: 22.11.2021 - 17:29
 

CENGİZ TOPEL FİGEN YAŞAMINI YİTİRDİ

kocaelihaberi
Bursa Orhangazi itfaiye personeli Cengiz Topel Figen, bugün müdahaleye gittikleri yangın yerinde fenalaşması sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bursa İtfaiyesi bu acı haberi "Orhangazi İlçemiz Dutluca Mahallesinde bugün sabah saat 10:00 sularında meydana gelen ahşap ev yangınına müdahaleye giden ekipdeki değerli personelimiz Cengiz Topel Figen, olay yerinde fenalaşması sonrasında ambulans müdahalesi ile hastaneye kaldırılmış ve hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Tüm teşkilatımızın başı sağolsun, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun." mesajı ile duyurdu..
kocaelihaberi

Bursa Orhangazi itfaiye personeli Cengiz Topel Figen, bugün müdahaleye gittikleri yangın yerinde fenalaşması sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Bursa İtfaiyesi bu acı haberi "Orhangazi İlçemiz Dutluca Mahallesinde bugün sabah saat 10:00 sularında meydana gelen ahşap ev yangınına müdahaleye giden ekipdeki değerli personelimiz Cengiz Topel Figen, olay yerinde fenalaşması sonrasında ambulans müdahalesi ile hastaneye kaldırılmış ve hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Tüm teşkilatımızın başı sağolsun, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.