İLYAS ŞEKER'DEN GEBZE'DE HEMŞERİ MUHABETTİ

Siyaset 29.09.2021 - 20:47, Güncelleme: 29.09.2021 - 20:47
 

İLYAS ŞEKER'DEN GEBZE'DE HEMŞERİ MUHABETTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin Erzurumlu milletvekili İlyas Şeker siyasi saha çalışma prtogramı kapsamında bugün geldiği AK Parti Gebze'de hemen İlçe Teşkilat binasının altındaki Erzurum'dan hemşerisi lokantacı Yaşar Sayan ile muhabbet etti.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ise bu ziyareti sosyal medya sayfasından "Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Yönetimimizle birlikte Birlik Restaurant'ı ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk. Ak Parti Gebze Sahada" açıklaması ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin Erzurumlu milletvekili İlyas Şeker siyasi saha çalışma prtogramı kapsamında bugün geldiği AK Parti Gebze'de hemen İlçe Teşkilat binasının altındaki Erzurum'dan hemşerisi lokantacı Yaşar Sayan ile muhabbet etti..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ise bu ziyareti sosyal medya sayfasından "Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Yönetimimizle birlikte Birlik Restaurant'ı ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk. Ak Parti Gebze Sahada" açıklaması ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.