Vali Yavuz: Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik

Güncel 25.01.2022 - 07:15, Güncelleme: 27.01.2022 - 02:15
 

Vali Yavuz: Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik

KOCAELİ HABERİ
Yoğun kar yağışının yolları kapamaması için Kocaeli'de yapılan çalışmalar konusunda Kocaelilileri twitterdan bilgilendiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz "Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik." dedi. Seddar Yavuz  gece saat 02:30 sularında sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Yoğun Kar Yağışı nedeniyle tüm araç ve personelimiz yolları açık tutmak için sahada. Biz de Afet Acil Durum ve Yönetim Merkezinde süreci yönetme gayreti içindeyiz. Allah yardımcımız olsun." ifadelerine yer verdi.. Vali Yavuz sabah saat 06:30 civarında paylaştığı ikinci paylaşımında da "Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik.Karla mücadelede makina parkını görevlendiren Büyükşehir ve İlçe Bel. Başkanlarımıza, fedakarca çalışan kaymakamlarımıza, emniyet ve jandarmamıza, karayolları personeline ve sahada çalışan herkese çok teşekkür ederim" bilgisini paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

Yoğun kar yağışının yolları kapamaması için Kocaeli'de yapılan çalışmalar konusunda Kocaelilileri twitterdan bilgilendiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz "Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik." dedi.

Seddar Yavuz  gece saat 02:30 sularında sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Yoğun Kar Yağışı nedeniyle tüm araç ve personelimiz yolları açık tutmak için sahada. Biz de Afet Acil Durum ve Yönetim Merkezinde süreci yönetme gayreti içindeyiz. Allah yardımcımız olsun." ifadelerine yer verdi..

Vali Yavuz sabah saat 06:30 civarında paylaştığı ikinci paylaşımında da "Karla mücadelede devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik.Karla mücadelede makina parkını görevlendiren Büyükşehir ve İlçe Bel. Başkanlarımıza, fedakarca çalışan kaymakamlarımıza, emniyet ve jandarmamıza, karayolları personeline ve sahada çalışan herkese çok teşekkür ederim" bilgisini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.