Kaybolan genç ailesine teslim edildi

Yaşam 23.08.2021 - 13:14, Güncelleme: 23.08.2021 - 13:14
 

Kaybolan genç ailesine teslim edildi

KOCAELİ HABERİ
Çarşamba gününden beri kayıp olan ve Jandarma tarafından aranan vatandaş, Kocaeli Zabıtası’nın seferberliğiyle ailesine teslim edildi. İzmit’te kaybolan ve kendini ifade etmekte güçlük çeken kent sakini uzun uğraşlar sonunda ailesine teslim edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kayıp vatandaşı ailesine ulaştırmak için Gebze ve Kandıra’daki köy muhtarlarıyla yoğun bir telefon trafiği gerçekleştirdi. ZABITA SEFERBER OLDU İzmit ilçesi Yavuz Sultan Selim Camisi Derneği tarafından yapılan ihbarda konuşma problemi yaşayan ve kendini ifade edemeyen bir vatandaşın camide olduğu belirtildi. Dernek yöneticileri ile görüşerek kent sakinini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezi’ne götüren Kocaeli Zabıtası, diğer yandan kayıp vatandaşın ailesine ulaşmak için seferber oldu. TELEFON TRAFİĞİYLE TESPİT ETTİLER Vatandaştan köyünün adını öğrenen Zabıta ekipleri aynı köy adına sahip birden fazla köyün olduğunu tespit ederek telefon trafiği gerçekleştirdi. Nihayetinde Kandıra ilçesine yoğunlaşan ekipler, köy muhtarları ile görüşerek gencin köyünü tespit etti. Kandıra’ya geçen ekipler gencin ailesinin yaşadığı eve ulaşarak ailesine teslim etti. ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ KAYIP Geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden beri kayıp olduğu ve Jandarma tarafından arandığı tespit edilen genç ailesine ulaştırılmadan önce karnı doyurularak yeni kıyafetler temin edildi.
KOCAELİ HABERİ

Çarşamba gününden beri kayıp olan ve Jandarma tarafından aranan vatandaş, Kocaeli Zabıtası’nın seferberliğiyle ailesine teslim edildi.

İzmit’te kaybolan ve kendini ifade etmekte güçlük çeken kent sakini uzun uğraşlar sonunda ailesine teslim edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kayıp vatandaşı ailesine ulaştırmak için Gebze ve Kandıra’daki köy muhtarlarıyla yoğun bir telefon trafiği gerçekleştirdi.

ZABITA SEFERBER OLDU

İzmit ilçesi Yavuz Sultan Selim Camisi Derneği tarafından yapılan ihbarda konuşma problemi yaşayan ve kendini ifade edemeyen bir vatandaşın camide olduğu belirtildi. Dernek yöneticileri ile görüşerek kent sakinini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezi’ne götüren Kocaeli Zabıtası, diğer yandan kayıp vatandaşın ailesine ulaşmak için seferber oldu.

TELEFON TRAFİĞİYLE TESPİT ETTİLER

Vatandaştan köyünün adını öğrenen Zabıta ekipleri aynı köy adına sahip birden fazla köyün olduğunu tespit ederek telefon trafiği gerçekleştirdi. Nihayetinde Kandıra ilçesine yoğunlaşan ekipler, köy muhtarları ile görüşerek gencin köyünü tespit etti. Kandıra’ya geçen ekipler gencin ailesinin yaşadığı eve ulaşarak ailesine teslim etti.

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ KAYIP

Geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden beri kayıp olduğu ve Jandarma tarafından arandığı tespit edilen genç ailesine ulaştırılmadan önce karnı doyurularak yeni kıyafetler temin edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.