KOCAELİ ONLARI EMEKLİ LİĞE UĞURLADI

Sağlık 22.10.2021 - 09:44, Güncelleme: 22.10.2021 - 09:52
 

KOCAELİ ONLARI EMEKLİ LİĞE UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ
Emekli Sağlıkçılar Paket ve Teşekkür Belgesi İle Uğurlandı Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüzde uzun yıllar hizmet veren 2019-2021 yılları arasında emekliliğe ayrılan personeller için Valilik yerleşkesinde tören düzenlendi. Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Kentimize sağlık alanında uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan sağlık personelleri çin Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü yönetim kadrosu ve çalışan personeller Kocaeli Valiliği Akçakoca toplantı salonunda programda bir araya geldiler. BÜYÜK BİR AİLEYİZ Törende konuşan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan sağlık çalışanları olarak çok büyük bir aile olduklarını vurguladı “Bundan sonraki yaşantınızda sizlere sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Burada da bir eviniz olduğunu asla unutmayın. Sizlere kapımız her zaman açık” diye konuştu. Emekli olan personellerinde duygu ve düşüncelerini aktardığı törende emekli olan personellere teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.
KOCAELİ HABERİ

Emekli Sağlıkçılar Paket ve Teşekkür Belgesi İle Uğurlandı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüzde uzun yıllar hizmet veren 2019-2021 yılları arasında emekliliğe ayrılan personeller için Valilik yerleşkesinde tören düzenlendi. Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Kentimize sağlık alanında uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan sağlık personelleri çin Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü yönetim kadrosu ve çalışan personeller Kocaeli Valiliği Akçakoca toplantı salonunda programda bir araya geldiler.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Törende konuşan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan sağlık çalışanları olarak çok büyük bir aile olduklarını vurguladı “Bundan sonraki yaşantınızda sizlere sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Burada da bir eviniz olduğunu asla unutmayın. Sizlere kapımız her zaman açık” diye konuştu.

Emekli olan personellerinde duygu ve düşüncelerini aktardığı törende emekli olan personellere teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.