MİLLET İTTİFAKININ GEBZE ADAYI NAİL ÇİLER Mİ?

Siyaset 28.01.2022 - 22:21, Güncelleme: 28.01.2022 - 22:39
 

MİLLET İTTİFAKININ GEBZE ADAYI NAİL ÇİLER Mİ?

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli kurmayları, ismi Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayları arasında konuşulan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çiler, CHP heyetini çiçekle karşıladı. Gebze siyaset kulisleri, CHP kocaeli kurmaylarının bu ziyaretini, "Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adaylığı için bir ön adım mı" diye merak etti.. TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Tahsin Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ve İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu bugün Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler'i ziyaret ett.. GTO Başkanı Nail Çiler "TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve beraberindeki heyetin Odamızı ziyaretinde, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte güncel ekonomik sorunlar, iş dünyası ve Odamızın projeleri hakkında görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretleri için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli kurmayları, ismi Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayları arasında konuşulan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çiler, CHP heyetini çiçekle karşıladı. Gebze siyaset kulisleri, CHP kocaeli kurmaylarının bu ziyaretini, "Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adaylığı için bir ön adım mı" diye merak etti..

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Tahsin Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ve İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu bugün Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler'i ziyaret ett..

GTO Başkanı Nail Çiler "TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve beraberindeki heyetin Odamızı ziyaretinde, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte güncel ekonomik sorunlar, iş dünyası ve Odamızın projeleri hakkında görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretleri için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.