SON DAKİKA: Galatasaray’da Falcao için sıcak gelişme

18.10.2020 - 14:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SON DAKİKA: Galatasaray’da Falcao için sıcak gelişme

Falcao Galatasaray’dan ayrılıyor. Galatasaray, 5 milyon euroluk ücret alan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’yu Ocak ayında ABD ekiplerinden birine satmayı planlıyor. Aslan, bu transferden az da olsa bir bonservis ücreti bekliyor. Galatasaray’da senelik 5 milyon euro garanti ücret alan Radamel Falcao, takımda en çok kazanan oyuncu konumunda bulunuyor. Ekonomik problemlerle boğuşan Aslan, 34 yaşındaki futbolcuyla yolları ayıracak. ASIL HEDEF MAAŞTAN KURTULMAK Akşam gazetesinin haberine göre; Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre, yönetim, yıldız futbolcuyu ocak ayında ABD ekiplerinden birine satacak. Böylece az da olsa bir bonservis bedeli hedefleniyor. Asıl hedef ise oyuncunun aldığı 5 milyon euroluk maaştan kurtulmak.Kolombiyalı futbolcunun Galatasaray’la 2022’ye kadar mukavelesi bulunuyor. Satış gerçekleşirse, ileriye dönük ödeme sorunu da ortadan kalkacak.

Falcao Galatasaray’dan ayrılıyor. Galatasaray, 5 milyon euroluk ücret alan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’yu Ocak ayında ABD ekiplerinden birine satmayı planlıyor. Aslan, bu transferden az da olsa bir bonservis ücreti bekliyor.

Galatasaray’da senelik 5 milyon euro garanti ücret alan Radamel Falcao, takımda en çok kazanan oyuncu konumunda bulunuyor. Ekonomik problemlerle boğuşan Aslan, 34 yaşındaki futbolcuyla yolları ayıracak.

ASIL HEDEF MAAŞTAN KURTULMAK
Akşam gazetesinin haberine göre; Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre, yönetim, yıldız futbolcuyu ocak ayında ABD ekiplerinden birine satacak. Böylece az da olsa bir bonservis bedeli hedefleniyor. Asıl hedef ise oyuncunun aldığı 5 milyon euroluk maaştan kurtulmak.Kolombiyalı futbolcunun Galatasaray’la 2022’ye kadar mukavelesi bulunuyor. Satış gerçekleşirse, ileriye dönük ödeme sorunu da ortadan kalkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.