BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A ESKİ HEMŞERİLERİNDEN ZİYARET

Siyaset 27.01.2022 - 20:09, Güncelleme: 27.01.2022 - 20:09
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A ESKİ HEMŞERİLERİNDEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Bilcik Valiliği görevinde iken 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen ve seçimi kazanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı bugün Ak Parti Bilecik milletvekili Selim Yağcı ve önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Can makamında ziyaret etti.. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup keyifli anlar yaşayan Başkan Büyükakın duygularını sosyal medyadan "Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı ve önceki dönem Belediye Başkanımız Nihat Can’ı ağırladım. Milletvekilimize ve Başkanımız nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, Bilecik’li hemşehrilerimize gönül dolusu selamlarımı gönderiyorum." sözleri ile ifade etti..
KOCAELİ HABERİ

Bilcik Valiliği görevinde iken 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen ve seçimi kazanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı bugün Ak Parti Bilecik milletvekili Selim Yağcı ve önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Can makamında ziyaret etti..

Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup keyifli anlar yaşayan Başkan Büyükakın duygularını sosyal medyadan "Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı ve önceki dönem Belediye Başkanımız Nihat Can’ı ağırladım. Milletvekilimize ve Başkanımız nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, Bilecik’li hemşehrilerimize gönül dolusu selamlarımı gönderiyorum." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.