IRAK'TA MAHSUR KALAN GEBZELİ BEYAZ'IN İMDADINA NAİL ÇİLER YETİŞTİ

Güncel 14.11.2021 - 11:24, Güncelleme: 14.11.2021 - 11:24
 

IRAK'TA MAHSUR KALAN GEBZELİ BEYAZ'IN İMDADINA NAİL ÇİLER YETİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli iş insanı Cihat Beyaz ticaret için gittiği Kuzey Irak'ın Erbil kentinden dönüşte, Erbil havaalanında mağdur duruma düşünce GTO Başkanı Nail Çiler'i telefonla arayarak yardım istedi. Cihat Beyaz o zor anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Teşekkürler Nail Başkan… Tamı tamına 10 saat havaalanında tutularak mağdur edildim; Erbil havaalanında pasaportumun son kullanım tarihine 5 ay 20 gün kalmasına rağmen mağdur oldum. Vize kabul işlemlerimin gerçekleşmesine katkı sunan Gebze Ticaret odası başkanımız Nail Çiller abimin defalarca arayıp moral vermesi ve gerekirse uçağa binip geleceğini söylemesi beni çok duygulandırdı ayrıca Müsiad Irak başkanı sayın Enver Abdullah bey’e katkıları için çok teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli iş insanı Cihat Beyaz ticaret için gittiği Kuzey Irak'ın Erbil kentinden dönüşte, Erbil havaalanında mağdur duruma düşünce GTO Başkanı Nail Çiler'i telefonla arayarak yardım istedi.

Cihat Beyaz o zor anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Teşekkürler Nail Başkan… Tamı tamına 10 saat havaalanında tutularak mağdur edildim; Erbil havaalanında pasaportumun son kullanım tarihine 5 ay 20 gün kalmasına rağmen mağdur oldum. Vize kabul işlemlerimin gerçekleşmesine katkı sunan Gebze Ticaret odası başkanımız Nail Çiller abimin defalarca arayıp moral vermesi ve gerekirse uçağa binip geleceğini söylemesi beni çok duygulandırdı ayrıca Müsiad Irak başkanı sayın Enver Abdullah bey’e katkıları için çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.