SADIK GÜVENÇ'E ROZETİ AKŞENER TAKTI (video)

Siyaset 12.01.2022 - 11:29, Güncelleme: 12.01.2022 - 11:45
 

SADIK GÜVENÇ'E ROZETİ AKŞENER TAKTI (video)

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz yıl Ak Partiden istifa eden Gebze Belediye Meclis üyesi sadık Güvenç İYİ Partiye katıldı.. Sadık Güvenç bugün İYİ Parti Kocaeli il yöneticileri Nusret Acur ve Hayati Bayram ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile birlikte Ankara'ya giderek, TBMM'de Meral Akşener'in başkanlığındaki İYİ parti Gurup toplantısına katıldı.. Sadık Güvenç'in yakasına parti rozetini bizzat Meral Akşener takarak elini, havaya kaldırdı.. İŞTE O ANLAR
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz yıl Ak Partiden istifa eden Gebze Belediye Meclis üyesi sadık Güvenç İYİ Partiye katıldı..

Sadık Güvenç bugün İYİ Parti Kocaeli il yöneticileri Nusret Acur ve Hayati Bayram ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile birlikte Ankara'ya giderek, TBMM'de Meral Akşener'in başkanlığındaki İYİ parti Gurup toplantısına katıldı.. Sadık Güvenç'in yakasına parti rozetini bizzat Meral Akşener takarak elini, havaya kaldırdı..
İŞTE O ANLAR

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.