SGK’DA SİTEM KİLİTLENDİ SAĞLIK FELÇ OLDU

27.02.2020 - 16:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SGK’DA SİTEM KİLİTLENDİ SAĞLIK FELÇ OLDU

SAĞLIK Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında bağlantıyı sağlayan online işletim sisteminde kesinti oluştu.. SGK’NIN hastaneler ile eczaneler arasındaki iletişimini sağlayan internet erişiminde dün başlayan kesintilerin bugün tamamıyle tıkanması sonucu doktorlar hastalarına reçete yazamadı, eczaneler sisteme ulaşıp hastalara ilaç veremedi.. Kocaeli ve Türkiye genelinde başta Kocaeli Üniversitesi olmak üzere tüm hastanelerde bu kesinti nedeniyle hem doktorlar hem de hastalar büyük sıkıntı yaşarken, ameliyathanelerde pahalı ilaçlarla yapılacak olan bazı operasyonların da ertelenmek zorunda kalındığı öğrenildi.. Sistemedeki tıkanıklığın giderilmeye çalışıldığı lakin ne zaman açılacağı konusunda zaman verilmediği dile getirildi.. 

SAĞLIK Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında bağlantıyı sağlayan online işletim sisteminde kesinti oluştu..

SGK’NIN hastaneler ile eczaneler arasındaki iletişimini sağlayan internet erişiminde dün başlayan kesintilerin bugün tamamıyle tıkanması sonucu doktorlar hastalarına reçete yazamadı, eczaneler sisteme ulaşıp hastalara ilaç veremedi..

Kocaeli ve Türkiye genelinde başta Kocaeli Üniversitesi olmak üzere tüm hastanelerde bu kesinti nedeniyle hem doktorlar hem de hastalar büyük sıkıntı yaşarken, ameliyathanelerde pahalı ilaçlarla yapılacak olan bazı operasyonların da ertelenmek zorunda kalındığı öğrenildi..

Sistemedeki tıkanıklığın giderilmeye çalışıldığı lakin ne zaman açılacağı konusunda zaman verilmediği dile getirildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.