ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ SİYASİ TABLO

01.12.2020 - 05:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ SİYASİ TABLO

CENGİZ YUCAK Çetin Altan'ı pek sevmezdim ama bir köşe yazarı olarak hep kıskandım "Şeytanın Gör Dediği" şeklindeki köşesinin adını.. Evet bazen olacak olanları Şeytan insanın gözünün içine içine sokar ama insanoğlu yine de onun yerine "olmasını arzu ettiği" bir şekilde görür her şeyi.. Seçimleri seven bir millet olduğumuzdan olsa gerek seçimin hemen ertesi gün konuşmaya başlarız dört beş yıl sonraki seçimlerde olacak olanlara yönelik senaryoları. Bir de işin içine ekonomik veya siyasi kriz kaynaklı erken seçim iddiaları eklendiğinde pür dikkat kesiliriz yazlıp konuşulan her şeye.. İşte böylesi ortamlar para kazanmak için kamuoyu araştırma şirketleri ve siyasi yorumlar yazmak için de biz köşe yazarları için bereketli dönemlerdir.. İktidar muhalifi damgası yemiş araştırma şirketlerinin anketlerine genel de şüphe ile yaklaştığım gibi iktidara yakın anket şirketlerinin abartılı oranlarına hiç itibar etmem.. Lakin Milli Görüş çizgisinden gelen ve Ak Partililere de yakınlığı ile bilinen Mehmet Ali Kulat'ın sahibi olduğu MAK Danışmanlık gibi bir araştırma şirketinin yaptığı araştırma sonucunda Ak Partinin oyunun yüzde 34'e düştüğü sonucu çıkarsa bunun görülmesi gereken bir siyasi durum olması gerektiğini düşünürüm.. YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

CENGİZ YUCAK Çetin Altan'ı pek sevmezdim ama bir köşe yazarı olarak hep kıskandım "Şeytanın Gör Dediği" şeklindeki köşesinin adını..

Evet bazen olacak olanları Şeytan insanın gözünün içine içine sokar ama insanoğlu yine de onun yerine "olmasını arzu ettiği" bir şekilde görür her şeyi..

Seçimleri seven bir millet olduğumuzdan olsa gerek seçimin hemen ertesi gün konuşmaya başlarız dört beş yıl sonraki seçimlerde olacak olanlara yönelik senaryoları. Bir de işin içine ekonomik veya siyasi kriz kaynaklı erken seçim iddiaları eklendiğinde pür dikkat kesiliriz yazlıp konuşulan her şeye..

İşte böylesi ortamlar para kazanmak için kamuoyu araştırma şirketleri ve siyasi yorumlar yazmak için de biz köşe yazarları için bereketli dönemlerdir..

İktidar muhalifi damgası yemiş araştırma şirketlerinin anketlerine genel de şüphe ile yaklaştığım gibi iktidara yakın anket şirketlerinin abartılı oranlarına hiç itibar etmem..

Lakin Milli Görüş çizgisinden gelen ve Ak Partililere de yakınlığı ile bilinen Mehmet Ali Kulat'ın sahibi olduğu MAK Danışmanlık gibi bir araştırma şirketinin yaptığı araştırma sonucunda Ak Partinin oyunun yüzde 34'e düştüğü sonucu çıkarsa bunun görülmesi gereken bir siyasi durum olması gerektiğini düşünürüm..

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.