KOCAELİLİ DADAŞLAR CHP'YE KAPILARINI AÇTILAR

Siyaset 09.10.2021 - 17:47, Güncelleme: 09.10.2021 - 17:47
 

KOCAELİLİ DADAŞLAR CHP'YE KAPILARINI AÇTILAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaelili Erzurumlular bu sabah kahvaltısında CHP Kocaeli kurmaylarını ağırladı.. CHP Kocaeli  İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu sabah Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılarak Kocaeli'de yaşayan Erzurumlu hemşehrileri ile bir araya geldi.. CHP Kocaeli  İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada partilerini ve yeniden parlamenter sisteme geçiş hedeflerini anlattı.  Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal'da günün anısına Başkan Yıldızlı'ya Erzurum'un simgesi olan Çifte minareli plaket takdiminde bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaelili Erzurumlular bu sabah kahvaltısında CHP Kocaeli kurmaylarını ağırladı..

CHP Kocaeli  İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu sabah Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılarak Kocaeli'de yaşayan Erzurumlu hemşehrileri ile bir araya geldi..

CHP Kocaeli  İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada partilerini ve yeniden parlamenter sisteme geçiş hedeflerini anlattı.  Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal'da günün anısına Başkan Yıldızlı'ya Erzurum'un simgesi olan Çifte minareli plaket takdiminde bulundu..

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.