GEBZESPOR'DA ALIŞKANLIK YAPTI

Spor 07.11.2021 - 17:07, Güncelleme: 07.11.2021 - 17:07
 

GEBZESPOR'DA ALIŞKANLIK YAPTI

KOCAELİ HABERİ
BAL liginde şampiyonluk için mücadele eden Gebzespor geçtiğimiz hafta ilk maçında İstanbul deplasmanında rakibi Alemdağspor'u 2-1 yenerek 3 puan ile lige merhaba demişti.. GEBZESPOR 2'DE 2 YAPTI  Bugün saat 14:00 de kendi sahası Gebze Alaettin Kurt stadında oynanan Gebzespor-Karamürselspor maçını da 2-1 kazanan Gebzespor iki maçta iki galibiyet larak puanını 6'ya çıkardı.. Taraftarlarda menuniyet yaratan bu 2-1'lik galibiyteler serisi spor kulislerinde "Gebzespor'da 2-1 alışkanlık yaptı" dedirtti..  
KOCAELİ HABERİ

BAL liginde şampiyonluk için mücadele eden Gebzespor geçtiğimiz hafta ilk maçında İstanbul deplasmanında rakibi Alemdağspor'u 2-1 yenerek 3 puan ile lige merhaba demişti..

GEBZESPOR 2'DE 2 YAPTI
 Bugün saat 14:00 de kendi sahası Gebze Alaettin Kurt stadında oynanan Gebzespor-Karamürselspor maçını da 2-1 kazanan Gebzespor iki maçta iki galibiyet larak puanını 6'ya çıkardı..

Taraftarlarda menuniyet yaratan bu 2-1'lik galibiyteler serisi spor kulislerinde "Gebzespor'da 2-1 alışkanlık yaptı" dedirtti..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.