SENİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ DR. ÇETİNKAYA

Yaşam 27.12.2020 - 12:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SENİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ DR. ÇETİNKAYA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin sevilen, sayılan ve tanınan Doktoru, Yüzyıl Hastanesi başhekimi Dr Lütfü Çetinkaya yakalanmış olduğu covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Lütfü Çetinkaya'nın vefat haberi Gebze'de, sağlık camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..Dr. Lütfü çetinkaya'ya Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.. Yukarıdaki haber metnini ben yazdım! Böyle bir haberi yazmaktansa ellerimin kırılmasına razı olurdum! Kolay mı tam 25 yıllık dostum, arkadaşım.. İşte bizim mesleğin en kötü tarafı da bu; Sevdiklerinizin acı haberini yazmak durumunda kalıyorsunuz.. Bir buçuk ay önce oğlumun ayağı kırıldığında hastanede görüştüğümüzde “koronaya dikkat ediyorsun değil mi” diye sorduğumda “tedbiri elden bırakmıyorum abi” diye cevap vermişti gülerek.. Doğrudur Dr. Çetinkaya tedbiri elden bırakmadı ama kalleş virüs de onun peşini bırakmadı.. Yakaladı arkadaşımı.. Yakaladı yoğun bakıma attı.. 22 gün direndi entübe halde arkadaşım.. Ve bu sabah acı haberi aldım.. Kahroldum.. Geride yaptığı güzellikleri ve iyilikleri bırakıp gitti Doktorum.. Ailesi ve sevenlerini yasa boğup gitti arkadaşım.. Seni hep umut veren bakışlarınla ve güleryüzünle hatırlayacağız Dr. Çetinkaya.. Mekanın cennet olsun.. Işıklar içinde uyu Dostum..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin sevilen, sayılan ve tanınan Doktoru, Yüzyıl Hastanesi başhekimi Dr Lütfü Çetinkaya yakalanmış olduğu covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Lütfü Çetinkaya'nın vefat haberi Gebze'de, sağlık camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..Dr. Lütfü çetinkaya'ya Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz..

Yukarıdaki haber metnini ben yazdım!
Böyle bir haberi yazmaktansa ellerimin kırılmasına razı olurdum!
Kolay mı tam 25 yıllık dostum, arkadaşım..
İşte bizim mesleğin en kötü tarafı da bu;
Sevdiklerinizin acı haberini yazmak durumunda kalıyorsunuz..
Bir buçuk ay önce oğlumun ayağı kırıldığında hastanede görüştüğümüzde “koronaya dikkat ediyorsun değil mi” diye sorduğumda “tedbiri elden bırakmıyorum abi” diye cevap vermişti gülerek..
Doğrudur Dr. Çetinkaya tedbiri elden bırakmadı ama kalleş virüs de onun peşini bırakmadı..
Yakaladı arkadaşımı..
Yakaladı yoğun bakıma attı..
22 gün direndi entübe halde arkadaşım..
Ve bu sabah acı haberi aldım..
Kahroldum..
Geride yaptığı güzellikleri ve iyilikleri bırakıp gitti Doktorum..
Ailesi ve sevenlerini yasa boğup gitti arkadaşım..
Seni hep umut veren bakışlarınla ve güleryüzünle hatırlayacağız Dr. Çetinkaya..
Mekanın cennet olsun..
Işıklar içinde uyu Dostum..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.