SEN NEYMİŞSİN BE BAŞKAN?

24.02.2020 - 12:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SEN NEYMİŞSİN BE BAŞKAN?

KH/CENGİZYÜCAK Başkan seçilene kadar kuzu postuna bürünülmesini de anlayabiliyorum, seçildikten sonra aslan postu giyinilmesini de.. Her ikisine de eyvallah.. Lakin nankörlüğü ve ukalalalığı hiç anlayamıyorum.. Hele hele bırakın alçak tepeleri bir tarafa neredeyse “yüksek dağları bile ben yarattım” endamını hiç ama hiç anlamıyorum.. Bu konuda onlar için yazılacak çok şey var ama ben hem kendimi hem de onları daha fazla germemek için şarkı söyleyeceğim.. Mazhar Fuat Özkan’dan özür dileyerek onların “Peki peki anladık” şarkısının sözlerini biraz değiştirerek söyleyeceğim.. Her şeyden sen anlarsın Her şeyi sen bilirsin En güzel ekibi sen kurdun En güzel projeyi sen buldun En iyi Başkan sensin Peki peki anladık Sen neymişsin be başkan! En güzel sen bakarsın En güzel sen ağlarsın En güzel sen gülersin İşine geleni sen başlattın Gelmeyeni hemen yavaşlattın En ücraya sen gittin En çabuk da sen döndün Peki peki anladık Sen neymişsin be başkan! En güzel sen söversin En güzel sen seversin En güzel hizmeti sen yaptın En güzel projeyi sen kaptın En güzel kapıları sen çaldın En güzel mesajları sen yazdın Peki peki anladık Sen neymişsin be başkan! Binbir suratmışsın be Başkan..

KH/CENGİZYÜCAK Başkan seçilene kadar kuzu postuna bürünülmesini de anlayabiliyorum, seçildikten sonra aslan postu giyinilmesini de..

Her ikisine de eyvallah..
Lakin nankörlüğü ve ukalalalığı hiç anlayamıyorum..
Hele hele bırakın alçak tepeleri bir tarafa neredeyse “yüksek dağları bile ben yarattım” endamını hiç ama hiç anlamıyorum..

Bu konuda onlar için yazılacak çok şey var ama ben hem kendimi hem de onları daha fazla germemek için şarkı söyleyeceğim..
Mazhar Fuat Özkan’dan özür dileyerek onların “Peki peki anladık” şarkısının sözlerini biraz değiştirerek söyleyeceğim..

Her şeyden sen anlarsın
Her şeyi sen bilirsin
En güzel ekibi sen kurdun
En güzel projeyi sen buldun
En iyi Başkan sensin
Peki peki anladık
Sen neymişsin be başkan!
En güzel sen bakarsın
En güzel sen ağlarsın
En güzel sen gülersin
İşine geleni sen başlattın
Gelmeyeni hemen yavaşlattın
En ücraya sen gittin
En çabuk da sen döndün
Peki peki anladık
Sen neymişsin be başkan!
En güzel sen söversin
En güzel sen seversin
En güzel hizmeti sen yaptın
En güzel projeyi sen kaptın
En güzel kapıları sen çaldın
En güzel mesajları sen yazdın
Peki peki anladık
Sen neymişsin be başkan!
Binbir suratmışsın be Başkan..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.